İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Windows 98 sayfası kapandı

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Windows 98 rafa kalkıyor DÜNYA bilişim devi Microsoft, Windows 98 işletim sistemine verdiği desteği geri çekeceğini açıklayarak, tüm dünyadaki kullanıcılara en kısa zamanda sistemlerini yenilemeleri için çağrıda bulundu.

Dün itibarıyla kullanıcılara Windows 98’e dair sorunlarında telefonla müşteri hizmeti vermeyeceğini bildiren Microsoft, güvenlik desteğinin de sona ereceğini belirtti. Halihazırda 70 milyon Windows 98 kullanıcısını bulunduğuna dikkat çeken firma yetkilileri, bu kullanıcıların biran önce Windows XP’ye geçmeleri için tavsiyede bulundu. Windows 98 ile birlikte Windows 98 Second Edition, ve Windows Me (Millennium Edition) işletim sistemlerinin de etkilenmesi bekleniyor.

http://www.haberturk.com/newengine.php?haberturk=haber&@=235804

utkuts

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ahhh ahhh eski günler
95 ten sonra ne güzel geliodu 98 :D internete bile girio diodum :D

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Gözümü 98 ile açmıştım :) 98den sonra Me gelince vayy bea adamlar yapıyor demiştim. Sadece 2-3 makyaj vardı :) XPyi sevmemiştim mecbur geçmiştik..

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben gözümü 95'le açmıştım.Dakdilo diye kullanıyordum :D Sonra 98 çıktı vay dedim çok güzel yapmışlar.Sonra me daha sonra 2000 kurdum bi baktım garip sildim gitti.Sonra xp çıktı kurdum sonrada geriye dönüş yapmadım.
Xp'nin teması windows klasik tema.98 görünümü çok sevmiştim.Vista'yı da xp'ye benzetmişler zaten.Benzete benzete gidiyorlar :D

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Windows 95 i diskete kaydedip yüklemiştik. daha önceleri dos kullanırdık. cd.., dir, arj.exe lerle geçen hayatımız buralara geldi. :)

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
windows 3.1 yükleyince bilgisayarımda sadece alone in the dark 2 yükleyecek kadar yer kalırdı (40mb hdd :D)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2.1 harddiskim vardı. Onlarca program kurardık, windows vardı ve müzik arşivim vardı. Hatta program ve resim arşivi bile vardı. Nasıl sığdırmışım o kadar yere bilmiyorum. Şimdi 200 gb var zor yetiyor :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
XP ile windows yeni bir devir baslatti, uygulamalar daha guvenli ve daha sorunsuz calisiyor. Bugune kadar halen 98 destegi vermeleri bile iyiydi.

Nostalji yapmaya baslamisken, ilk bilgisayarimi hatirladim, Spectrum 128
product-1988114.jpg

redbaron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk 95 le tanışdım 98 harikaydı sonra xp ye alıştık :) ama 98 in yeri ayrı ve hala benim favorim

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar ilk dosla tanıştım o zaman dos demek bilgisayar demekti pascal ekranı mavi olduğuna şaşırıyordum derken nc geçtiğimde devrim gibi olmuştu çünkü mouse desteği vardı :) daha sonra 3.1,95 ve uzun süre kullandığım 98 yazık olmuş.

donanimmerkezi.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer windows98 satışı devam ediyorsa satın alan kişiye aldığı tarihten itibaren bir destek süresi şart. Satışa gelince sat destek bitti güzel.

Buda benim ilk bilgisayarım. Sonrasında amiga ve pc :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
arj varsa iyiymis, pkunzip, pkzip, norton commander unutmayalim lutfen. win 3,1 de de paint filan vardi iyiydi:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5