İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Windows Hosting Sponsorluğu

AltunBilisim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Armada System ile Türkiye' de Bir İlk !

Süresiz isteyen herkese Asp.Net destekli web alanı + 1 Adet E-Posta Hesabı TAMAMEN ÜCRETSİZ.

Yapmanız Gereken Pm ile Özel mesaj atmanız veya msnden ekleyip vermeniz yeterli olucakdır. Msn: [email protected]

Şablon

Adı ve Soyad :
T.C. No:
Adres:
Tel ve Gsm:
Email Bilgiler Gelcek:
Alan Adı:

Bu bilgileri bana ulaştırdıkdan 5 dakka içinde hostunuz aktif hale gelebilir..

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Arkadaşım iyimisin sen ? evet ilk sınırsız süresiz windows hosting koşulsuz şartsız veriyorum.. madem öyle sen versene bi görelim seni :)

Ben bir tane windows hosting bile alamıyorum hocam :) o başka mevzuda sınırsızı hani ömür boyu anladım k.bakmayın Böyle bir şey kolay kolay olmaz valla :) Başarılarınız devamını dilerim.

AltunBilisim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Turkiyede Çoğu firma linux dağıtıyor ve cogu arkadaş linux kullanıyo hazır sistemler için bende düşündüm taşındım. windows hosting yani asp yazılımlı olan arkadaşlara kolaylık sağlayalım ve yardımcı olalım.

zamanında bende çoğu firmayı gezip 50 mb olsun 100 mbolsun kimse asp windows hosting sponsorlugu olmamışdı. simdi kendimce karar verip bu projeyi başlattım..

lütfen konu altında saçma sapan şeyler yazıp konuyu çöplüğe cevirmeyin..

CSManager.NET

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
asp.net zengindir en azından okullarda bu dil öğretiliyor genellikle ileride işine yarayan olur

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
neyse tamam bişey demiyorum, senin yerinde olsaydım şuan ağlardım ve niye ben bu yollara düştüm allahım param çöpe gitti diye ama tabi allah yol gösterir gelirler alırlar. yolun açık olsun.

AltunBilisim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
asp.net zengindir en azından okullarda bu dil öğretiliyor genellikle ileride işine yarayan olur

Aynen Katılıyorum. Saol arkadaşım..

Ekleme:
neyse tamam bişey demiyorum, senin yerinde olsaydım şuan ağlardım ve niye ben bu yollara düştüm allahım param çöpe gitti diye ama tabi allah yol gösterir gelirler alırlar. yolun açık olsun.

ya arkadşaım sen malmısın yada anlayış özürlümüsün. neyin peşindesin. sizene benim paramdan verdiğim hizmetden sana giren cıkan mı var pis pis yorumlar yazıyorsun?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.