İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Windows Media Center Dil Değiştirme

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşımın makinasında windows media center türkçe sürümü yüklüymüş, nasıl yaptıysa nasıl yaptığını oda bilmiyor tüm bilgisayarın dilini ingilizce olmuş, yardım dosyaları bile ingilizce, araştırdım windows media center'da bu şekilde dil değiştirilebiliyormuş.Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum...
Arkadaş makinasını windows xp sp2 türkçe kurmak istiyor ama diller faklı olduğundan dolayı kurulum yapılamaz şeklince bir uyarı çıkıyor.
Media center'ın dilini tekrardan Türkçe yapmamız gerekiyor sanırım, media centerda bilgisayarın dilinin nasıl geğiştirebiliriz veya bu sorunu nasıl aşabiliriz bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyoum.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sonradan türkçe yapılmıştıda acaba programımı kaldırdı? Bunlarda hard reset olayları falan var.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım sonradan yapılmış, arkadaşımda bir şekilde yamayı kaldırınca ingilizce olmuş işletim sistemi.Gerçi aslı inglizce olduğu için o haliylede kabul etmeyecekti büyük ihtimalle.

Türkçe windows xp'yi dil farklı olduğu için kuramıyoruz, bu sorunu nasıl çözebilirim fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Ugur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Media Center'ın ikinci cd'sindeki Türkçe eklentileri yeniden kurunuz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.