İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

windows media streaming server yardım

kardesim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
S.A. arkadaşlar
Radyo/tv hosting dağıtmayı düşünüyorum.windows server 2003 vds sunucumda windows streaming server(Windows media services) kurdum.Test amaçlı kullanıcı adı ve şifre girişi yapmadan media playerdan uzaktan çalıştırabiliyorum.ama Credentials tan kullanıcı adı ve şifre tanımladım WMS Negiogiate authotincation ve WMS digest authontication bölümlerini deneme yanılma yoluyla enabled olarak düzenledim.Bunları denediğim halde sunucumda test amaçlı çalıştıramadım.kullanıcı adı ve şifreyi credentials da doğru tanımladığım halde test stream bölümünden kullanıcı adı ve şifresini doğrulamıyor.Test stream butonuna tıklayıp çalıştıramıyorum.Üstelik en az 6 karakter olarak girdi.hangi bir authontication bölümünü enabled yapayım.Bu konuda yardımcı olurmusunuz?Maksadım.radyo/tv hosting dağıtmak kullanıcı adı ve şifre tanımlayarak.Bu forumda ve internette baktım yine sonuç aynı...Saygılarımla...

mb.js

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bende kendi bilgisayarım üzerinde mms yayın nasıl yapılır diye çok araştırmıştım... bildiğiniz ve kolay yolları varsa banada bildirirseniz sevinirim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.