İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Windows Vista 2 dakikada kurun

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
çaat takır tukur güzelmiş :)
anti-vista mı oluşuyor nedir..

db.gen.tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vindovz 3 aylık deneme sürümlerini promosyon olarak dağıtıyor bi çok yerde o açıdanda bakılması lazım olaya :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla konun acıklaması ise su adam 12 saat vistayı kurmaya çalışmış sonund a12 saatten sonra kurmuş kurmakla bitmemiş sıkıntı bütün driver leri tanımamış + bir sürü programla çakışma yapmış.

adamda bu vista aldım kurmaya çalıştım ve bu durumdayım diye protesto videosu cekmiş.

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adam haklı ...Ama o parayada insan biraz acır be :) Ama ona daha iyi uyum sağladı :)

G

gncytnk

Misafir
adam kolay yolu bulmuş 1 saat beklemeye gerek kalmaz 5 dk iş tamamdır. ben bu adamı sevdim

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Microsoft'un piyasaya yeni sürdüğü Windows Vista'nın sahte versiyonu Çin'de 1.3 dolar (10 Yuan)'a satışa sunuldu. Ülkenin güneyindeki en gelişmiş liman şehirlerinden Shenzhen'daki elektronik marketlerde bir çok satıcı Windows Vista'yı, Microsoft Office, anti virüs ve diğer programların içinde olduğu CD'yle birlikte 1.3 dolara satıyor.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Microsoft'un piyasaya yeni sürdüğü Windows Vista'nın sahte versiyonu Çin'de 1.3 dolar (10 Yuan)'a satışa sunuldu. Ülkenin güneyindeki en gelişmiş liman şehirlerinden Shenzhen'daki elektronik marketlerde bir çok satıcı Windows Vista'yı, Microsoft Office, anti virüs ve diğer programların içinde olduğu CD'yle birlikte 1.3 dolara satıyor.

Çindeki korsan cd paketlemeleri falan mükemmel. Orijinalinden bile çok daha güzel. Hemde Gümüş CD. Müzik DVD leri geldi bize. Yani o fiyata nasıl satılıyosa. İlginç..

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ha izmir çankaya ha çin in liman sehri fark ne bende pazarlıga oturdummu 2.5 milyona alıyorum :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5