İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Windows XP SP3, 29 Nisan'da

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Microsoft'un Vista için SP1'i çıkartması, XP'ye olan talebin azalmasına yardımcı olmamış gibi görünüyor ve bu yüzden XP SP3'ün önemi bir çok kullanıcı için fazla. Şu ana kadar XP SP3'ün çıkış tarihi olarak elimizde net bir veri yoktu ve "2008'in ilk yarısı" diye bilgi veriyordu Microsoft.

Görünüşe bakılırsa, Neowin'deki arkadaşlarXP SP3'ün final sürümünün bu ay sonunda çıkacağını öğrenmiş. 29 Nisan'da eğer bir erteleme olmazsa XP SP3'ü sistemlerimize indirebileceğiz. Tabii, OEM'ciler, MSDN ve TechNEt aboneleri bu güncellemelere 21 Nisan'da; yani daha evvel ulaşacaklar.

Hatırlarsanız birkaç hafta evve Microsoft, ASUS Eee PC gibi sistemlerde kullanılmasını uygun gördüğü için XP Home versiyonun ömrünü 2010 yılına kadar uzatmıştı.

WindowsXP SP3 ile neler geliyor?

* Güncel yamalar
* Internet Explorer 7.0 ve Media Player 11
* Kurulum sırasında artık CD-KEY girmek gerekmiyor. Vista'dakine benzer bir aktivasyon süreci geliyor
* Yine Vista'da benzer bir şekilde gördüğümüz Ağ Erişim Denetiminde değişiklikler var.

http://www.neowin.net/news/main/08/04/15/windows-xp-sp3-release-dates

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sp3 çıktı diye duydum hatta inndir de görmüştüm sp1 ve sp2 içinde yer alıyormuş. orjinal olmayan windowslara yüklenmiyor diye okudum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.