İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

windows2000 ve ses problemi...

A

Anonymous

Misafir
selam ben makimam P4 e ben bu makınanın 98 'nin üzerine 2000 kurdum pro tr. ama 2000'de ne ses çıkıyor ne winamp çalabiliyorum nede film izleyebiliyorum. winamp 3 beta kullanıyorum. ayrıca virüs taramasıda yaptırdım. sanrım ses codecleriyle ilgili bir problem. hem winamp hemde filmlerde ses çıkmıyor ve hızlı bir şelikde çalışyor bunun problemi ne olabilir. bana yardımcı olursanız sevinirim.

A

Anonymous

Misafir
Herşeyden önce sana eğer yüklemediysen
Windows 2000 Services Pack dosyalarını yükle derim.!!
Ancak bununlada sorun çözülmüyorsa, elimden pek birşey gelmez gibi... Birde winamp 3 kullanma tavsiyesinde bulunabilirim çok problemli çünkü..
Ses kartı sürücülerini kaldırıp tekrar yüklemeni de tavsiye edebilirim..
En azından bir fikir verebildiysem ne mutlu bana..

Kolay Gele..

M

mucahit

Misafir
windows 2000 i tekrear yüklemeyi deneyebilirsin. aygıt yöneticisinden herşeyin doğru yüklemip yüklenmediğini kontrol et, sorun sadece ses ise
seskartının olduğu siteden seskartının windows2000 driverını indirip yükle sorunun büyük ihtimal hallolur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.