İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wix'de premium üyelikle oluşturduğum sitem satılıktır.

mavikanguru

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Premium üyeliği bir ay önce aldım ve siteyi hazırlayıp yayına verdim ama hiç vaktim kalmadı.Hali hazırda süren bir sitem daha var ve verdiğim para zayi olacağına bari birine yarasın istiyorum. 150TL ya wix.com premium üyeliğimi satıyorum. Paket unlimited paketi olup voucherları bile kullanılmamıştır.Ödemesi kredi kartı ile tek çekim olarak yapılmıştır. 149 dolara ben aldım. 200tl ya tüm ödeme yöntemleri ile üyeliği bir alan adı ile devrediyorum. Domaini kullanmak istemezseniz ben kendi domainimi taşırım. Site ismi pm olarak yollanacaktır. Eğer başlık yanlış yerde ise özür dilerim. Ki zaten aslında satılan premium üyelik yoksa sitenin bir değeri an itibari ile yok...

konu güncel

mavikanguru

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
fiyatı 150TL ya çektim.Dediğim gibi hostingi domaini herşeyi içinde flash site düşünenler hiç kaçırmasınlar.Kendi domainleri üzerinden de farklı bir site yapabilirler.Üyeliğin bir yıllık fiyatı 149 dolar ben daha 1 ay kullanmadım.

mavikanguru

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
satış güncel .150tl ya alacaklarınız istediğiniz bir flaş tema yüzlercesinden herhangi birini seçebilirsiniz.Hazır bir domain ama domain işinize yaramayabilir kendi domaininize yönlendirebilirsiniz. Bunlardan da önemlisi 50 dolar facebook reklam voucher ı ki yıl sonuna kadar kullanılabilir. Üstünede 75 dolarlık adwords voucher ı bitti mi hayır sınırsız hosting hizmeti de dahil. Ben bunları 149 dolara peşin karttan çektirip aldım ki üyeliği sattığım kişi bunu hesabım bölümünden görebilir. Sadece 150 Tl ya satıyorum. Bu kadar açıklama sonrası herhaşde birileri sıcak bakacaktır. Takasta yapabilirim...

a.IŞIK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tam olarak nedir? ne işe yarar? geniş bilgi pm atar mısınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.