- Reaction score
- 0
:alkış:Arkadaşlar sitemiz yeni , bot kullanmıyoruz manuel ekliyoruz kalite için.Site Adresi en aşağıdadır.
Arkadaşlar upload işi yok embed kodlarıyla eklenecek..
:sarıl:Yapılacak iş:
1 Başlık Yazmak
2 Size verilen taslağı doldurmak(dizi özeti ve embed kodları)
3 3-5 tane etiket yazmak
4 Dizi Kategorisi seç ve gönder...BU KADAR
Başlangış olarak size ait dizi verilecek örnek akasya durağı kaç bölüm(atıyorum) 100 o zaman bölüm başına sabit fiyatımız olan 0.05tl ile çarpılacak ve 5tl olarak hesaplanacaktır...
Ödeme banka hesaplarına yapılacaktır. 10tl yi geçmeyen editörlerin paraları da istedikleri an ödenecek yalnız 2.5 tl masraf kesilecektir.. 10 tl ve üstünde bu kesinti olmayacaktır...
Lütfen ciddi olup çalışanlar ve wp yi bilenler başvursun(Çoğu kişiye ben öğretiyodum embed kodlarını bulmayı bide webmasterim diyolar)
Günde bölüm limiti yok istediğiniz kadar ekleyebilirsiniz eklediklerinize bahane bulmam(bu böyle olmuş şu şöylee olmuş ws.) Ufak hataları kendim habersiz düzeltirim sıkıntı olmaz..
:harika:Örnek Hesaplama1: Günde 200 bölüm eklediniz 0.05tlx200=10tl ayda 300tl
lmadı:Örnek Hesaplama2:Günde 10 tane eklediniz. 0.05tlx10=0.5tl ayda 15tl
Yeteri kadar bütçemiz var
:kahve:iLETİŞİM:
1_) djbebex (et) hotmail.com
2_) 05412628115
3_) webmaster (nokta) seyretbakalim (nokta) com
SİTE ADRESİ: www (nokta) seyretbakalim (nokta) com
(Fark ettiğiniz hataları bildirirseniz sevinirim)
Arkadaşlar upload işi yok embed kodlarıyla eklenecek..
:sarıl:Yapılacak iş:
1 Başlık Yazmak
2 Size verilen taslağı doldurmak(dizi özeti ve embed kodları)
3 3-5 tane etiket yazmak
4 Dizi Kategorisi seç ve gönder...BU KADAR
Başlangış olarak size ait dizi verilecek örnek akasya durağı kaç bölüm(atıyorum) 100 o zaman bölüm başına sabit fiyatımız olan 0.05tl ile çarpılacak ve 5tl olarak hesaplanacaktır...
Ödeme banka hesaplarına yapılacaktır. 10tl yi geçmeyen editörlerin paraları da istedikleri an ödenecek yalnız 2.5 tl masraf kesilecektir.. 10 tl ve üstünde bu kesinti olmayacaktır...
Lütfen ciddi olup çalışanlar ve wp yi bilenler başvursun(Çoğu kişiye ben öğretiyodum embed kodlarını bulmayı bide webmasterim diyolar)
Günde bölüm limiti yok istediğiniz kadar ekleyebilirsiniz eklediklerinize bahane bulmam(bu böyle olmuş şu şöylee olmuş ws.) Ufak hataları kendim habersiz düzeltirim sıkıntı olmaz..
:harika:Örnek Hesaplama1: Günde 200 bölüm eklediniz 0.05tlx200=10tl ayda 300tl
Yeteri kadar bütçemiz var
:kahve:iLETİŞİM:
1_) djbebex (et) hotmail.com
2_) 05412628115
3_) webmaster (nokta) seyretbakalim (nokta) com
SİTE ADRESİ: www (nokta) seyretbakalim (nokta) com
(Fark ettiğiniz hataları bildirirseniz sevinirim)