WordPress Haber Teması

0
Onaylı Üye
Üye
Değerli kardeşlerim, haber teması arıyorum ve doğru düzgün hiç bir yerde bulamadım.

Ücretli bir tema istiyorum ama güzel ve çokta pahalı olmayacak. Bana bir yardımcı olur musunuz?

0
Onaylı Üye
Üye
Değerli kardeşlerim, haber teması arıyorum ve doğru düzgün hiç bir yerde bulamadım.

Ücretli bir tema istiyorum ama güzel ve çokta pahalı olmayacak. Bana bir yardımcı olur musunuz?

Hocam elimde çok süper temalar var eğer tabiki istersen temayı istediğin gibi yapar dahda güzel bi hale getirir sana teslim ederim
ücretsiz yaparım ve güzel temalar cogunlukla ing. oluyor ing. temalar bulup türkçelestirirm herşeyi ücretsiz yaparım.:)

0
Onaylı Üye
Üye
Hocam elimde çok süper temalar var eğer tabiki istersen temayı istediğin gibi yapar dahda güzel bi hale getirir sana teslim ederim
ücretsiz yaparım ve güzel temalar cogunlukla ing. oluyor ing. temalar bulup türkçelestirirm herşeyi ücretsiz yaparım.:)

Valla kardeşim tabi ki daha iyi olur ama emeğinin karşılığını vermek isterim. :aşık:

Bana bir kaç örnek gösterebilir misin?

0
Onaylı Üye
Üye
Emir arkadaşımızdan wp blog teması istedim.kendisi bana yardım etmiştir.kendisine teşekkür ederim.

0
Onaylı Üye
Üye
Burayada koyunda diğer üyelerde kullanabilsin. Hele önizlemeli olursa tadından yenmez :)

0
Onaylı Üye
Üye
Konu acarım.

Ekleme: http://forum.iyinet.com/wordpress-tema/167789-web-gazette-haber-magazin-temasi.html#post1090041

Geri