İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wordpress Için Çok Uygun Fiyata Bot Yazılır !

cack88

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sadece wordpress icin video botu, dizi botu, film botu, haber botu, oyun botu v.b botlar yazilir. standart yazi basligi, yazi ve etiketlerdir. diger islemlerde fiyat artar, ve cok kisa bir surede bot yazilir. msn adresin : [email protected]

cack88

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet istediğiniz site ve kategori için yazabilirim.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
filmizle.com.tr ve indirmedenfilmizle.com sitelerinden konu çeken bot kaç tl ve ne kadar sürede teslim ediyorsun.

cack88

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zubar kardeşim.

Ücret hakkında bilgi vermek için daha fazla detay vermelesiniz.

Film başlığını çekecek, film bilgilerini çekecek, afişi çekip kendi serveriniza upload edecek ve video adreslerini alıp kendi playerınızda oynatıcak ?
başka yapılması gereken bir işlem var mı ?
ve filmizle.com.tr'nin videotor Denen bir scipt kullanıyor yani videoları oynatabilen bir player. sizde bu scipt yok ise oynatamassınız. isterseniz msn adresimi ekleyin konuşalım : [email protected]

Ekleme: Ne Geri Zekalı İnsanlar Var Ya. Botu yazdırıyor. Sonra
'Ben istemiyorum bot mot' Diyor.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
sen bence dolandırıcı olma potansiyeli yüksek birisisin. çok konuşuyorsun kardeşim deyip duruyorsun sürekli ödemeden bahsediyorsun. sana dedimki botu bitir bana göster ödemeni eft yapacam denizbank var dedim. hala sürekli ödemeyi nasıl yapacaksın diyorsun. işi biti bi demo göster göreyim. laf yapacağına iş yap

cack88

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sen bence dolandırıcı olma potansiyeli yüksek birisisin. çok konuşuyorsun kardeşim deyip duruyorsun sürekli ödemeden bahsediyorsun. sana dedimki botu bitir bana göster ödemeni eft yapacam denizbank var dedim. hala sürekli ödemeyi nasıl yapacaksın diyorsun. işi biti bi demo göster göreyim. laf yapacağına iş yap

Arkadaşım önce konuşmayı öğren. Bak Kimin sahtekar olduğu belli oldu. Forum İyinet.com'dan uzaklaştırıldın. :)

Ekleme: Arkadaşlar Konu Günceldir. Bot Yazılımı Devam Ediyor.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
ben sahtekarlıktan uzaklaştırılmadım. bu adama kesinlikle iş yaptırmayın piyasada dolaşan sinemalar.com botunu samaya kalkıyor. 2 dk da bir msnden yazarak güya botu kndi yazıyormuş gibi ayakalar yapıyor. ekleyen ne dediğimi anlar zaten.

cack88

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gel. şu botun aynısı bul http://www.izleyeceksin.com/sistem/

haklısın diyeceğim. ben sizin gibi bildiğim kişilerin hakkında yorum yapmıyorum. Ne şerefsizsiniz siz ya.

nerden biliyor musun benim yazmadığımı ?

bmUgJiMzNTE7ZXJlZnNpenNpbiBsYW4gc2VuLiBuZXJkZW4gYmlsaXlvcnN1biB5YSAmIzM1MTtl
cmVmc2l6ID8NCnlhJiMzNTE7JiMzMDU7bSAxNiBkaXllIGRvbGFuZCYjMzA1O3ImIzMwNTtjJiMz
MDU7IOcmIzMwNTtrdCYjMzA1O2suIHlhIGdlcml6ZWthbCYjMzA1OyBnb29nbGV5aSBidWx1bmRh
IPxu/HZlcnNpdGVsaSBiaXIg529jdWsuIHNlbmlubGUgaSYjMzUxOyB5YXBhbiYjMzA1O24uLiBu
ZXJkZW4gZWtsZWRpbmRlIGdlbGRpbi4=

base64, biliyorsan çevir oku.

By_baskan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cack88 bot lisansım halen açılmadı bekliyorum 4 gündür msnde açılmıyor insanlar neden kaypaktır anlamış değilim 10 tl içinmi başımın gözümün sadakası olsun isteyene arkadaşın tel nosunu verebilirim bot karşılığında kontur yolladım ama uçtu iyi uçuşlar admin arkadaşların dikkatine

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.