Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni kurduğum sitemde istatistikleri görebilmem için bir eklentiye ihtiyacım var. Bildiğiniz ve güvendiğiniz bir istatistik eklentisi var mı acaba?
evet oyle bir seçenek var ordan ayarlanabiliyor sıfırlanıyordur ama veitabanını silcegini sanmam şişme devam eder. Ordaki ayar sadece ne kadar sürede ayarlarsanız o süre bittiginde degerleri sıfırlar herhalde ben tam olarak denemedigimden oyle düşünüyorum yanlıs mı dusunuyorum bilemiyorum?
tmm kardes yarın gnderirsen sevinirim valla. Cunku degerler acayip yuksek gibi yani bende oyle. Gele örümcekler fazla oluyor bu ne kadar normal bi bakmak istedim sizdekilerle karşılaştıralim yarın guzel olur
arkadaslar ben bari gunluk bilgilerimi vereyim siz değerlendirin. Statpress eklentisini kullananlar günlük istatistiklerini belirtirlerse sevinirim. Bu değerler ne kadar dogru yada tüm WP bloglarında mı böyle kafama takıldı bunu bir analiz edebilirsek sevinirim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.