İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WordPress Memur Haberleri Botu - Ücretsiz

Webinyo.COM'u Daha Önce Ziyaret Ettinizmi ?

• Evet

Kullanılan: 4 66.7%
  • Hayır

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6

GMasterTR

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
uv4hs.png

Arkadaşlar dün gece can sıkıntısından çalışmayan bir bot üzerinde değişiklik yaparak ortaya çıkartığım botu paylaşmak isterim, çalışmayan bot bi film botuydu düzenledim haber botu yaptım webinyo.com'da ücretsiz paylaşıyoruz nede olsa.

Fakat saatin 4 olması ve uykudan gözlerimden yaş gelmesinden dolayı bir hatayı düzeltmeye zaman bulamadım, eğer vakti olan birisi varsa hatayı giderebilir.​

Botdaki Hatalar
  1. Konu başlığı eğer tek tırnak ile ayrılmış ise tırnağa kadar olan bölümü çekiyor ( El ile ayarlayabilirsiniz )
  2. Veribanı ön ekinizi değiştirdiyseniz size ait olan kategorileri listeleyemezsiniz.

Botun Özellikleri ve Kullanımı
  1. Botu konu altındaki sunucuların herhabgi birisinden indirip, normal eklenti kurar gibi kurun
  2. Ayarlar sekmesinde ” MemurHaberleri ” sekmesinden kullanmaya başlayabilirsiniz.

DOWNLOAD SUNUCULARI : Sunucu1 - Sunucu2 - Sunucu3 - KAYNAK SİTE

ANKETE KATILMAYI UNUTMAYIN

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.