Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
scripti ve bileşenleri yüklediğimde hemen çalışmaya başlıyacak bir hosting arıyorum. Kullandığınız wordpress mu hosting sitelerini yazarsanız sevinirim.
hostgator degilde netinternet vps tavsiye ederim büyük düşünüyorsanız ve türkçe içerikli siteleri barındırcaksanız.(tr lokasyon olması şart türkçe içerikli sitelerde)
hostingi buradan aldım. http://www.tmdhosting.com/wordpress-mu-hosting.html almak isteyen olursa aramasın diye yazdım. Fiyatı 46$ 1 yıllık. kurulum ücretsiz hostingi alıp ticket açın worpress multisite install plz yazsanız anlarlar Zaten google da wpmu hosting vs. diye aratınca birinci sırada çıkıyor. Şimdilik gayet iyi.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.