İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wordpress Plugin Yazdırılıcak

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar wordpress için bir plugin istiyorum işlevi şunlar olucak

2000tane konu var veritabanında

-bunların tamamını yada bir kısmını istersem draft(Taslak) istersem publish(yayında) edicek yani bütün başlıkların tamamını publish et yada bütün başlıkları yayındakileride dahil draf haline getir diyebilmeliyim..

-örneğin 11.12.2010 tarihinde 100 adet başlığın(rakamın büyüklüğüne ben karar vericem) draft halinden publish haline gelmesini istiyorum ama gün içinde ramdom zamanlarda gerçekleşicek yani öyle hepsini birden toptan olarak publish etmicek.
bu özellik wordpress te var "ileri tarihli başlık yazma olayı" sadece 100 başlığa çeşitli random zamanlar kurucak o gün içerisinde

-örneğin 12.11.2010 tarihine 200 adet başığın publish edilmesini istedim
sonra 13.11.2010 tarihinde 100 adet başlığın publish edilmesini istedim

bu görev listesi hepsini görebilicem ve istediğim görevi silebilicem yada değiştirebilicem.

-arama özelliği olucak örneğin içinde kelimesi geçen başılı silicek, ayrıca bu kelimesinin başlıktamı yoksa içeriktemi geçiceğine ben karar vericem

-arama filtre özelliği kullanılarak getirilmiş örneğin 400 başlık var bunları aşağıda sıralıcak ve istediğimi seçip publish hale getirebilicem, diğerlerinide silebilicem.

-şöyle bir özellik daha istiyorum, örneğin arama filtresini kullandım ve 600adet konu buldu geriye 1400konu kalıyor istersem bunların tamamını silebilmeliyim tabi bu rakam çok çok daha büyük olabilir. yani sistemi minimum düzeyde kasıcak şekilde hazırlanmalı

kısacası istediğim özelliklerin tamamı veritabanında yapılıcak değiştiklerle ilgili.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.