Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben wp'nin default temasını kullanıyorum, konu sayfası açıldığında sidebar çıkmıyor kenarda. konu sayfalarına da sidebar gibi bişiy istiyorum reklam bannerları eklemek için ilginiz için teşekkürler.
Daha detaylı bir şekilde anlatırsanız...Benim anladıgım kadarıyla açtıgın konunun icerigini görüntüledigin zaman sidebar cıkmıyor...sitenin adresini verirseniz bir inceleyip size gerekli bilgileri sunayım...
Tekrar merhaba ! default temasını inceledim sorunun single.php dosyasından kaynaklandıgını gördüm...düzenledigimim single.php dosyasını burdan indir...ftp yoluyla gönder single php dosyasına sonradan ekledigin kodları tekrar düzenle kolay gelsin...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.