İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WORDPRESS SİTELERE YARI ÖZGÜN POST HİZMETİ 2BİN POST 20 TL 10BİN POST 50 TL

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
wordpress bloglarınıza ister hemen yayınlanmak üzere isterseniz belli aralıklarla yayınlanacak şekilde 10 bin post atıyoruz. postlarda ETİKET, RESİM VE İÇERİK bulunacak. her türden içerik bulunur.

orjinale yakın olayı açıklaması: konuları aldığımız yerde etiketler index almaz.dolayısıyla orjinal etiketleriniz olmuş olur. örnek etiketler: akupunktur, alerjik astim, alerjik astim tedavisi, genel saglik, kronik bas agrilari, kronik bas agrisi tedavisi, sağlık bilgileri

ayrıca yine konuları aldığımız yerde başlığın sadece ilk 4 kelimesi indexlenir.

örnek başlık "Kronik Bas Agrilari ve Alerjik Astim Icin Akupunktur Tedavisi" bu kelimelerin sadece "Kronik Bas Agrilari ve Alerjik Astim" bunlar index alır. dolayısıyla sizin başlığınız biraz olsun editlenmiş gibi işlem görür google gözünde.

10k post ücret: 50 tl

2k post ücret 20 tl

burda bu hizmeti uzun zamandır yapıyordum lakin banlandım hakaretten. fazlasıyla referansım mevcuttur.

BU YÖNTEMLE YAPTIĞIM SİTELER BİR AYDA EN AZ 1K HİTE KAVUŞMAKTADIR.
ANCAK BU HİZMET SIFIR DOMAİNDEN ZİYADE ESKİ DOMAİNDE ÇOK DAHA FAZLA İŞE YARAMAKTADIR.

ELİNİZDE YAZILAN KONUNUN HEMEN İNDEX ALDIĞI 300-400 HİTLİ BLOĞUNUZ VARSA BU HİZMETLE BİR AY İÇİNDE 1-2 K OLACAĞININ GARANTİSİNİ VERİYORUM. SON ÜÇ AYDA SATTIĞIM SİTELERİ REFERANS OLARAK GÖSTEREBİLİRİZ.İŞ YAPTIRAN MÜŞTERİLERİN SİTELERİNİ MALESEF VEREMİYORUM.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
ben bu fiyata yapıyorum.

AYRICA YUKARDA BELİRTMEYİ UNUTMUŞUM.KAYNAKLARI SİZ VEREMİYORSUNUZ BİZ VERİYORUZ.YANİ BİZ KENDİ İSTEDİĞİMİZ YERDEN ALIYORUZ.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.