İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

wordpress siteyi hangi sisteme dönüştürebilirim?

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
arkadaşlar wp blog var çok fazla içerik oldu.nerdeyse 150bin konu var. hit 3k civarı hit çok daha fazla olacak ama wordpress hantal yazıları bile çağıramıyor veritabanından.o yüzden hiti artıramadım hoş artsa da hosting kaldırmaz şuan.

öncelikle ben bu içeriği başka bir sisteme almak istiyorum.bu mümkün mü?bu konuda bilgi verebilirseniz ya da fikir sunarsanız sevinirim.

ikinci merak ettiğim daha doğrusu yardım beklediğim konu da şudur:

wordpress sitedeki konuları alıp html olarak yayınlama şansı var mı?wordpressi html siteye döndürebilir miyiz?

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan hiç mi yok?

bazı programlar vasıtasıyla bütün siteyi bilgisayara indirebiliyoruz.bu site başkasının olsa bile.kendi sitemiz olunca iş daha kolay olmalı.ama nasıl.yabancı bloglarda bo konuda bilgi var ama translate ile iş çözülmüyor.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
wordpress-tr.com a bi uğra derim, ayrıca daha önce hiç duymadım wp nin başka bi sisteme convert ediliğini, ama bi googlea sordum joomla konusunu çıkardı
http://www.sinerjik.org/yazi/wordpressi-joomlaya-aktarmak/

hocam çok sağol cevabın için.linki inceliyorum.

wordpress-tr ye gelince hayatımda gördüğüm en işe yaramaz destek sitesi.sahip ya da adminlerinin burnu havada.siteye çok sık uğramazlar.ordaki modlar bişey sorarsın önce ara deyip onlarca alakasız başlığı yapıştırıp ukalalık yaparlar.sanki aramamışız gibi.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
yinede bi şansını denersin belki diyerekten göndrmiştim linki, zaten elim yazmayı reddediyordu, www koymamıştım:hihi:

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
konuyu hala çözemedim.ufak da olsa bir bilgi veren olursa çok sevineceğim

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
wp->blogger converter vardı. Google'a bir sor.

wp öğrendiğim kadarıyla bloggere jomlaya ve drupala dönüştürülebiliyor.blogger hariç diğerleri hakkında detaylı bilgi bulamadım.

ben ise bütün konuları html olarak indirebilir miyim bilgisayarıma ya da siteyi html site olarak yayınlayabilir miyim daha çok bunu arıyorum.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
150 bin konu dediğin 150 bin sayfa mı? Yani 150 bin sayfalı bir WP sayfası mı, yardımcı sayfalar (metin içine eklenmiş ve siteye upload edilmiş yazılar vb.) hariç sadece ana içerik olarak mı 150 bin?

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
evet hocam 150bin post tek domain 4 klasör içinde

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.