İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

wordpress teki gibi azalan efekti :(

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
yahu soruyu sormayı beceremedim bile :p
arkadaşlar hani wordpress te yeni bir haber eklendiği zaman yönlendiğiniz onay sayfasında tablonun etrafında azalan bir renk oluyor ya onu nasıl yaparım ? Forumda bir kaç bin kadar wordpress kulanıcı var, illaki yarısı bilir diye düşünüyorum

ritemre

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
function addLoadEvent(func) {if ( typeof wpOnload!='function'){wpOnload=func;}else{ var oldonload=wpOnload;wpOnload=function(){oldonload();func();}}}
//]]>
</script>

Şöyle bir kod var fakat,bu olmayabilir de. wp-admin/admin-header.php dosyasında bu kod.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
bende wordpress in sitesinden şöyle bir şey buldum ama bu nedir nasıl uygulanır en ufak bir fikrim yok :(

== Description ==

For theme and plugin development: in order to have a Javascript function executed ''in the admin areas'' on load, or when the document is ready, use the following:

<pre>
addLoadEvent('my_onload_function');

function my_onload_function(){
alert('Look, the document has loaded.');
}
</pre>

== Usage ==

== Parameters ==
<!--
; userid : (''integer'') The id of the user whose data you want to update.
-->

{{Stub}}
[[Category:Functions]]
[[Category:New page created]]

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
yok olurmu...en azından yukarıdaki kütüphaneye yazdığın fonksiyonun adıyla ulaştım ve herşeyi bulmuş oldum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.