İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wordpress Türkiye ipini kopardı mı sizce?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
Ücretsiz blog tanıtımını yaptığım sitemi wordpress-tr de yayınladım ama konum kilitlendi, sebebi ise wordpress-tr kurallarına göre yasakmış, böyle bir proje için ben oraya gitmicemde devianart a mı gidicem blog tanıtımı yapabilirsiniz diye? bu nasıl bir saçmalıktır yahu:S

ExAct

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ücretsiz blog tanıtımını yaptığım sitemi wordpress-tr de yayınladım ama konum kilitlendi, sebebi ise wordpress-tr kurallarına göre yasakmış, böyle bir proje için ben oraya gitmicemde devianart a mı gidicem blog tanıtımı yapabilirsiniz diye? bu nasıl bir saçmalıktır yahu:S

Haklısın gercekten wordpress-tr 'de tanıtım yapılmıcakta baska nerede yapılacak sacmalık...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam ya:kızdım:

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
ölmüş hakketen ya wptr, kendi kendini bitirmiş site, yıllardır aynı kadrodalar, yaşlandılar tabi, yeni nesilden yöneticileri yok, hepsi babam yaşında:eek:lmadı:

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
eğer tek mesajın varsa, reklam olarak görmüşlerdir belki.. ama yine de izlenen yöntem son derece gereksiz olmuş. veya yeni yetme mod.vs. türevleri senin konun üstünde deneme tahtası yapmıştır. :p:p

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/26
WordPress ile yapılmış farklı, ilginç blogları burada paylaşabilir, kendi blogunuz hakkında diğer üyelerin öneri/tavsiyelerini sorabilirsiniz.

Bu bölümde amaç site tanıtımı yapmak değil, diğer üyelerin bir blog hakkındaki görüşlerini almak olmalıdır.

Bir blog için konu açarken ve cevap yazarken şu kurallara uyulmalıdır:

1-) Konu başlığı sadece blogun ismini içermeli. "Çok güzel bir site", "Mutlaka ziyaret edin" şeklinde konular açılmamalıdır.

2-) Konunun mesaj bölümünde blogun adresi (URL), kısa tanıtımı, içeriği (ne hakkında olduğu, amacı, hangi konularda yazıların olduğu) anlatılmalıdır. Ve eğer diğer üyelerden blog hakkında belirli bir konuda öneri bekleniyorsa bu açıkça belirtilmelidir.

3-) Bölüm blog analizi olduğu için yapılacak olumlu/olumsuz eleştirilere hazır olmalısınız, eğer olumsuz eleştiri kabul etmiyorsanız lütfen buraya bir başlık açmayın.

4-) Önceliği kendi sitenize değil, tüm üyelere faydalı olacağını düşündüğünüz bloglara verin. WordPress ile yapılmayan bloglar için konu açmayın.

5-) Yapılan yorumların yapıcı, site için iyi yönde geliştirici olmasına dikkat edin. "Hoş", "Güzel" gibi kısa cevaplar yazmamaya dikkat edin.

6-) Foruma katılımı bulunmayan üyelerimizin, ilk mesajlarında kendi bloglarını tanıtan başlık açmalarını hoş karşılamıyoruz. Bu şekilde açılan başlıklar silinir.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
tamamen saçmalık, soğudum valla wp den artık, bir sitem hariç diğerlerini dle ye çeviriyorum
hoşçakal wp, o kadar beddua da konuyu kapatan şahsa gelsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.