İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Wordpress VBulletin Mybb Sitelerine Türkiyeden %100 hit gönderiyoruz

MAHMUT_NADİM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selamun alyküm arkadaşlar Sitenize günlük 800 -1000 veya daha fazlası tekil hit gönderiyororuz.

Referanslarımız mevcut Referans isteyenler için Referans Siteler Verilir..(referans siteleri,Burda site adresi verip reklam etmek istemiyorum

Türkiye lokasyonlu günlük sitenize 800 - 1000 veya daha fazla kişi sitenize giricek,
giren kişiler %100 organik hit sizin bizim gibi kullanıcılar.......

Bunun gerçekmi yoksa yanılmamı olduğunu anlamak için aşağıda ispat siteler mevcuttur..

Tekrardan Not olarak Söylüyorum hitler %100 organiktir.. sizin bizim gibi internet kullanıcıları ...

ispat olarak Aşağıdaki Siteler... isterseniz Size canlı Canlı ispatta edebilirim.
Yalan Dolan Hile de Yok

FiYatlar ve Tetaylı Bilgi için 0544 202 14 44 numaralı telefonu araya bilirsiniz.. ( sitede telefon vermek uygunmu bilmiyorum. uygun değilse pm veya moderatör arkadaşlar tel numaramı silsin)

Detaylı PM istemeyin geri Dönüş Yapılmayacaktır. detaylı ve ayrıntılı Bilgi almak için cep numaramı arayın

...........................................

Reklam vermek İsteyenler İçin

EXTRA VEYA SADECE DEMO SİTELER İÇİN REKLAM VEREBİLİRSİNİZ GÜNLÜK 1000 ÜZERİNDE FARKLI KİŞİLER REKLAMINIZI GÖRÜR

125x125 banner jpg gif fark etmez

250x300 banner .jpg - .gif banner farketmez

468x60 banner gif veya jpg fark etmez..

Not: reklan banner afişleri her sitede boyları değişmektedir..

5 hitli Blog sitesinde Reklamınızı yayınlamak Artı Demo Sitelerde dahil Kampanya Fiyatımız Aylık 75 TL

Artı 5 Blog Sitemde 5 Site Tanıtım Makalesi...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.