Wordpress Video Teması Yaptırılacaktır.

0
Üye
Wordpress video teması yaptırmak istiyorum.

www.dailymotion.com/tr bu tarz birsey istiyorum yapabilecek arkadaşlar tekliflerini pm olarak göndersinler

0
Onaylı Üye
Üye
Hocam dailymotion gibi zor ama başka türlü yapabilirim

0
Üye
domainim dailymotion.web.tr oldugu icin ozellikle onun aynısını ıstıyorum baska sekılde dedıgın demo gosterebılırmısın ?

0
Onaylı Üye
Üye
domainim dailymotion.web.tr oldugu icin ozellikle onun aynısını ıstıyorum baska sekılde dedıgın demo gosterebılırmısın ?

Hocam konu dışı ama siteniz büyürse dailymotion bu domaini elinizden alabilir, bu tarz bir şeye daha önce rastlamıştım dikkatli olun.

0
Üye
Hocam konu dışı ama siteniz büyürse dailymotion bu domaini elinizden alabilir, bu tarz bir şeye daha önce rastlamıştım dikkatli olun.

Benim siteyı yukseltmek gibi bir amacım ve niyedim yok siteyi yapsat sistemınde kullanacam o yuzden benım ıcın bısey degısmez zaten vıdeo sıtesı benım ılgı alanım degıl ama genede uyarın ıcın tesekkurler.

0
Onaylı Üye
Üye
part1 part2 kısımlar olacak mı yoksa clone gibi bişey mi istiyorsunuz. Ayrıca wordpress olur mu ?

0
Onaylı Üye
Üye
part1 part2 kısımlar olacak mı yoksa clone gibi bişey mi istiyorsunuz. Ayrıca wordpress olur mu ?

Evet wordpress istiyormuş arkadaş zaten .. hocam şuan elimde demo olamaz ama isterseniz tema yapabilirim . uygun fiyata

0
Üye
Evet wordpress istiyormuş arkadaş zaten .. hocam şuan elimde demo olamaz ama isterseniz tema yapabilirim . uygun fiyata

Wp teması olacaktır. Aynısını yapabılecek arkadaşlardan fıyat alabılırım

Ekleme:

Wordpress olacak tema aynısı olacak

0
Onaylı Üye
Üye
Bütçenizi pm atar mısın

0
Yasakli Uye
bu iş için küçük rakamlı bütce ayırdıysanız kaliteli bir şey beklemeyin ama bütçem iyi derseniz kaliteli bir iş istiyorum derseniz pm atabilirsiniz kolay gelsin.

0
Onaylı Üye
Üye
Tema yapımı için anlaşmaya vardık temanın %95'i bitti bugün teslim edilecektir

Geri