Wordpress Yazı Yayınlama Ve Güncelleme Sorunu ?

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar siteme yazı eklerken veya yazıyı güncellerken sitemin panelinden çıkıp http://www.*****.com/wp-admin/post.php
sayfasına yönleniyor. Sorun nerden Kaynaklanıyor bulamadım . Daha önce böyle bir sorunla karşılaşıp sorunu çözen kişilerden yardım istiyorum.
icon9.gif

1
Onaylı Üye
Üye
Ben yaşamadım ama sitedeki editörler yaşadı sebebini anlamadım ama çözümünü buldum :)

3.0, Beta 2 'ye güncelledim sorun kalmadı başka türlü çözümünü bilmiyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
Ben yaşamadım ama sitedeki editörler yaşadı sebebini anlamadım ama çözümünü buldum :)

3.0, Beta 2 'ye güncelledim sorun kalmadı başka türlü çözümünü bilmiyorum.

Dediğin Gibi Siteyi 3.0 Beta 2'ye Güncelledim ama yine aynı sorun devam ediyor.
Yinede teşekkürler.
Başka fikri olan birileri varsa yardımlarınızı bekliyorum. Nasıl Halledeceğim bu sorunu bi türlü olmuyor.
icon9.gif

0
Onaylı Üye
Üye
Host sağlayıcımla görüştüm hemen hallettiler. Güvenlikle alakalı olduğunu söylediler.
Şuan Hiç bi sorun yok. Eğer böyle bi sorun yaşayan olursa host sağlayıcınızla görüşmenizi tavsiye ederim.:)

T
trgy
Misafir
Host sağlayıcımla görüştüm hemen hallettiler. Güvenlikle alakalı olduğunu söylediler.
Şuan Hiç bi sorun yok. Eğer böyle bi sorun yaşayan olursa host sağlayıcınızla görüşmenizi tavsiye ederim.:)

Arasıra olur böyle şeyler ayar yapalım derken karıştırıyorlar bazen hosting şirketleri de. :) iyi oldu ama yöntemi söylediğin :)

Geri