Wordpress Yeni Tasarım

0
Onaylı Üye
Üye
0
Onaylı Üye
Üye
Güzel bir tasarım çıkarmışsınız, devamını mutlaka getirin iyi çalışmalar :)

0
Onaylı Üye
Üye
Artisteer ile yapıldığı açık.Ama bu programlarla yapılan temalar hep birbirine benziyor.Yinede güzel olmuş.Renkler uymuş.Arkaplan değiştirilebilir

0
Onaylı Üye
Üye
Ellerinize Sağlık.Güzel bir tema olmuş Default tema üzerinden başlamışsın ;) tebrikler.

0
Onaylı Üye
Üye
Tema için teşekkur ederim. http://www.otelsorumlusu.com/ sitesine kurdum temanınızı buna nasıl sayfa numarası ekleyebiliriz. Baktım gerekli sayfa kodlarıda var ama sayfalama gözükmüyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

0
Onaylı Üye
Üye
0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar,size bi sorum olucak bana yardımcı olursanız sevinirim : ) arkadaşımın sayesinde kendime site açtım wordpress'ten www.indirmp3bedava.com ama onun bi ayarını yapmam gerek sanırım en üstte logo koymak istiyorum ama onun boyutu ve sitenin boyutu aynı değilmiş sanırım o yüzden onu dengeli ortalanmış bir şekilde göstermiyor o ayarı nerden bulabilirim : ( anladığım kadar sitenin boyutunu ve logununkini eşitlemem gerekiyormuş ama nasıl yapıcam bilmiyorum ayrıca yazı veya html eklediğim zaman da istediğim yerde göstermiyor o yazıyı bana yardımcı olabilirmisiniz : ((( Teşekürler

0
Onaylı Üye
Üye
Neyse Çözdüm Olayı Cevap Vermenize Gerek Kalmadı : )

Geri