İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wordpress

zümrüt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Wordpress sayfa yapimini daha kolaylastiriyor ama herkes sayfasini wordpressle yapmiyor bu niye böyle daha kolay oldugu halde niye wordpressle yapmiyorlar yani wordpressin kötü yanlari ne?

oirmak1975

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Wordpressin güvenliği çok zayıf birçok site bu yüzden heklenebiliyor. Bir de wordpress ile fazla büyük siteler yapılamıyor. Ben joomlayı tavsiye ederim daha ayrıntılı bir kullanılışı var.

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Wordpressin güvenliği çok zayıf birçok site bu yüzden heklenebiliyor. Bir de wordpress ile fazla büyük siteler yapılamıyor. Ben joomlayı tavsiye ederim daha ayrıntılı bir kullanılışı var.
bir çok kişi'de wordpress'in seo yönünü sevdiği için tercih ediyor, bir yerdede alışkanlık meselesi :) wordpressi öğrendim öğrencem derken aklımı yedim birde joomla'ya girersek Allah diyorum :) Ama temaları ve kurulumu hakkında yeterli bilgi yok.

RuyaDizayn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Wordpress sistemini gerçek anlamda iyi kullanmayı biliyorsanız veya verilecek yazma izinlerini titizlikle ayarlıyorsanız, marez tema kullanmıyorsanız, footer.php, index.php gibi dosyalarınızda bilinmeyen kodlar (zend, ioncube) yoksa sizi hekleyecek adam tanımıyorum. Varsa da burdan belirtsin :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.