İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

work4lr - Bu siteyi bilen var mı acaba?

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Merhaba arkadaşlar,

Sitede 2$ yatırım yaptıktan sonra anladığım kadarıyla link paylaşarak kazanç sağlıyoruz, 1 ayda 2$ paramız 6250$ oluyormuş.

Aslında inanmam ben bu kadar yüksek kar rakamlarına ama ingilizce forumlarda hep iyi şeyler yazıyor, scam diyen görmedim ondan burda soruyorum bu siteyi belen varsa anlatırsa sevinirim.

http://www.work4lr.com/

Not: Üye değilim, refsiz link bu siteyi incelemeniz için.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
2$ >> 6250$

sanırım bu tutar herşey i ortaya koymuş scam olup olmadığını bence ödeme yapmaz bilmiyorum ama

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Anladığım kadarıyla sitenin başında bir admin yok, sistem otomatik işliyor.

Her üye olan 2$ veriyor ayakbastı parası gibi birşey.

Ve galiba sizin üye yaptığınız kişilerin yatırdıkları her 2$ da sizin hesabınıza aktarılıyor.

Bir ptsu sitesinde bu siteye üye olana 1,5$ veren bir ilan görmüştüm, sanırım düşüncelerimde haklıyım 2$ direk kayıt olcağım upline üyeye(refinden üye olduğum kişiye) aktarılcaktı, adamda o yüzden 1,5 bana vercekti demek tek bir ptsu(paid to sign up) ilanına.

royaltyjbp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu siteye yaklaşık 1 yıldır üyeyim. $2 ile üye olmuştum ben de toplam da 2 ödeme aldım yani $4. sitenin başında bir admin yok. 1. seviyedeki kişiye $2 ödeme yapıyorsunuz ve 5. sıradan siteye katılıyorsunuz. ne zamanki level 5 te üyeniz olursa o zaman ödeme alıyorsunuz. MLM (multi-level-marketing) ya da kısaca matrix sitesi diyebiliriz. yani promote etmek önemli ödeme alabilmek için. ben de refimden üye olana $1 ref cash back yapıyorum.link isteyen PM atabilir. kolay gelsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.