İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

worldpay hakkında ?

S

SempatiX

Misafir
arkadaşalr worldpay neler biliyorsunuz ? başlangıç için ücret ödüyor muyuz ? ne kadar komisyon alıyorlar ? ne kadar zamanda ödeme yapıyorlar ? bze bir script veriyorlar mı ayriyeten ? (ödemeleri kendi sitemiz üzerindne yaptırmak için)... Bildiklerinizi söylerseniz sevinirim... İyi çalışmalar...

D

dursunbaba

Misafir
Türkiyede bu sistemi kulanan 20 kadar site görmüştüm sanırım.

Is there a limit on the amount I can claim?
Yes. As the transactions that subsequently become fraudulent rarely exceed £250.00, we have placed a limit of £250 on the Customer Guarantee payable, to cover the majority of claims. However if your business has an average transaction value above £250, then you can apply for a higher limit.

How much does the WorldPay Guarantee cost?
WorldPay evaluate each application for our Guarantee service individually. However, here is a general guide to our charges:

a maximum monthly fee of £20 (or an equivalent amount for our international customers), and
a percentage of the transaction value (where the percentage varies with our evaluation of your company's business)

Gerekli tüm bilgiler:
http://support.worldpay.com/
http://support.worldpay.com/products_services/guarantee/index.html

D

dursunbaba

Misafir
2005-06-16, 11:28
caper
Member Giriş Tarihi: Apr 2005

--------------------------------------------------------------------------------

Karnel32'nin yazdığı 2Checkout.com olacak. Kalliteli bir şirket olduğu tartışılmaz ama Türkiye'den alışveriş yapacaklara zorluk çıkartıyorlar. Aslında zorluk değil ama Türklere güvenmiyorlar. Müşteri kredi kartı numarasını veriyo sonra iki gün o kart numarasına onay verilmesini bekliyo. Böyleliklede müşteri kaçıyo. Ama alışveriş yapacak olan kişiler türkiyeden fazla yoksa 2CO kullanmanı tavsiye ederim. Paypal de olabilir ama Türkiyeden para gelmesi için verified olman gerekli sanırım. Kullanmadım, tam bilmiyorum. Ben WordPay kullanıyorum, ilk başta $1200 gibi bir ücret ödemen gerekiyor ama.

S

SempatiX

Misafir
Şimdi sırf bu hizmet için 1200 dolar mı ödeyeceğiz ? 1000 dolar kazanmayı planlıyoruz karşılığında 1200 dolar ödeyeceğiz... Bir hatan olmasın kardeşim ? (worldpay için söylüyorum)

hayis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
eski bir konu zaten varolduğundan yeni konu açmak istemedim.
interspire.com dan script alıcam, ve ödememi kredi kartı ile yapmak istiyorum, iki farklı kredi kartı ile de denedim ancak bir türlü ödeme yapılamadı, var mı bunun gibi bir sorunla karşılaşan veya çözüm yolunu bilen..

aldığım hata mesajı : worldalert check // transaction can not be bla bla bla

kartların ikisi de bana ait ve ikisi de kullanıma açık, sinir etti bir saatir :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.