İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Worldpay hakkında

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
worldpay kredi kartı sistemini sitesinde kullanan var mı ? biraz bilgi verebilirmisiniz

- kayıt, ödeme şekli, güvenlik, kullanım detayı vs

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hım anladım
Türkiyeyi kapsayan sadece 2checkout.com var ama onun da çok problemli olduğu söyleniyor.
tavsiyeniz varsa alabilirim ( türkiye - kredi kartı sistemi )

teşekkür ettim

HONEYMONEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilgi

worldpay Türkiyeye hizmet veriyor, bank of scotland kuruluşu ,güvenilir,sana bir merchant account açıyor,ama kuruluş ücreti ve yıllık ücreti pahali,bildiğim kadarı ile ilk yıl 1.000 dolara mal oluyor, diğer yıllarda,250 dolar aidatı var.
yani bu paraya Türkiyeden alsan daha iyi.

worldpay gerçek bir internet ticaret hesabı,yani bizim bankaların sanal posu ile aynı.

2 checkout ,üçüncü parti satıcı, yani sana ait bir ödeme altyapısı değil,sadece onların ödeme altyapısını kullanıyorsun.kesinlikle önermiyorum.

eğer bu şekilde bir sistem istiyorsan paypal kullan . 2checkoutdan sistem olarak farkı yok ve çok daha iyi.

son olarak bu şekilde bir sistem istiyorsan sakın internette heryere güvenme , çok sahtekar var,ben çok araştırdım, paypaldan başka alternatif yok.

yada bir Türk bankası ile görüş.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo' Alıntı:
Bu bilginin kaynagi nedir hitix?

www.serverglobal.com.tr bunların turkiyedeki bayisi gibi bir olaydı. onlara sorabilirsiniz + kendilerine sorarsanız bilgi veriyorlar. bundan önceki üyeliklerde bi sorun yok fakat bundan sonrakilerde ödenmeyecek diye biliyorum. zaten türklere çok sorun çıkaran bir firma idi.

HolyBoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya tr ye ödeme yapan az masraflı bişi yokmu?

C

C0mplicat3d

Misafir
Worldpay çok pahalı ve zorlu bir sistem.. Sahte kredi kartı kullanılırsa geri ödendiginde aradan çıkan masrafı size ödetiyorlar. Kaldıki sıklaşırsa bu işlem para fln iade edilmeden Banned yazısı :)

N

nomak78

Misafir
2checkout az masraflıdır ama worldpay daha profesyonel ve güvenli

çok satışın varsa 2checkout daha pahalıyada gelir. çünkü satıştan kesinti yapıyor.

M

murme

Misafir
cok iyi satişin yoksa acaip para istiolar ilk başvuru 250gbp daha sornada senelik 100gbp sanırım bide para cekerken komisyon falan kesiolar ayrıca

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.