İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

wpden wpye konu çeken bot yazdırılacak.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
arkadaşlar tercihen wp den wpye konu çeken ama başka bir hazır sistemden wpye konu çeken bot arıyorum.

tek bir siteden çeken değil. bütün wp lerden konu çekmesi lazım. rssden son konuları istemiyorum. ben herhangi bir wp sitedeki 388 (rakamı salladım) konunun hepsini kendi wp siteme aktarmak istiyorum.

teklifleriniz bekliyorum

P

pozitif06

Misafir
oh ne ala :) konulara link vericeksiniz sanırım... (dofollow) :) yoksa düşünmek bile istemem...

* kendi sitemdeki içerikleri bir başkası bu şekilde araklasa ne düşünmezdim ki :)

üstelik içeriğin tamamı...

aradığın bot mevcut ama hoş bir durum değil...

bu şekilde satış yapacak biri de yoktur herhalde iyinet'te !

smartcoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
zubar,
pm gönderdim
işin ticari boyutu da olabilir, belki arkadaş içeriği satın alıp da kullanabilir, vs. vs.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
belki kendi a sitemden b siteme konu çekeceğim nerden biliyorsunuz ne amaçla kullanacağımı ?
webloder lugesoft ve ismini bilmediğim onlarca script ve wp için yapılan bot ne olunca yasal oluyor ses çıkarmıyorsunuz.
po rno siteden dizi sitesinden çekerse legal bizim sitemizden çalarsa illegal oh ne ala memleket.

tekliflerinizi bekliyorum.başkasının botunu benim diye yutturmak isteyenler hiç uğramasın.
bot yapıldıktan sonra her hakkı bana ait olacak.

çok ciddiyim.anlaşırsak ödemenin bir kısmını yapacağım.

P

pozitif06

Misafir
Tabii

belki kendi a sitemden b siteme konu çekeceğim nerden biliyorsunuz ne amaçla kullanacağımı ?
webloder lugesoft ve ismini bilmediğim onlarca script ve wp için yapılan bot ne olunca yasal oluyor ses çıkarmıyorsunuz.
po rno siteden dizi sitesinden çekerse legal bizim sitemizden çalarsa illegal oh ne ala memleket.

tekliflerinizi bekliyorum.başkasının botunu benim diye yutturmak isteyenler hiç uğramasın.
bot yapıldıktan sonra her hakkı bana ait olacak.

çok ciddiyim.anlaşırsak ödemenin bir kısmını yapacağım.

bot kullanım amaçları bellidir... luge yada ali veli hiç farketmiyor

önemli olan x sitesinin içeriğini izinsiz y sitesine paste yapmamak!

(şahsi görüşümdür... kimseyi bağlamaz) :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.