Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Pm lerime dönüp baktım ilk banneri yapan http://forum.iyinet.com/web-tasarim-grafik/107962-bedava-flash-intro-yapiyorum-ilk-kisiye.html linkteki tikicik nickli üyeymiş, şu an kullandığım logoyu yapan Frmxp nickli arkadaşmış yani arkadaşın verdiği bilgi doğru olay benim bu iki üyeyi karıştırmamdan kaynaklanmış, frmxp arkadaştan özür diliyorum bannerinide beğendim seve seve kullanıyorum, kodunu pmle gönder siteye ekleyeceğim, ancak msn konuşmasında beni ısrarla uyarsaydın olay bu boyuta gelmeden durumu farkedebilirdim herneyse böylelikle en ufak bir hatamızda pusuda bekleyenleride görmüş olduk. Büyüklük hatasız olmakla değil hatanı kabul edip özür dilemesini bilmekle olur.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.