İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Www.BasbakanLik.Net SatiLiktir..

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
olsun yav 250 den satsa kar kardır... ordan kazandığı parayla ki tahmin ediyorum en az bi 20 tane daha domain alabilir... böyle böyle devam eder... bi tane 1000 dolarlık domain bulsa o 20 domainden... gerisini sen düşün... karlı bence... ama uğraşmak gerekiyor... bu arada arkadaşı tanıyorum az çok... uğraşıyor ve hakkını alıyor... helal...

T

turk40com

Misafir
2015 senesine kadar alınacak domain ismi kalmayacakmış istatistiklere göre..
Domain ticareti albenisini kaybetti. Bunda en etkili nedenler " çıkarılan yasalar ". artık kolay değil, markaların domain ticaretini yapmak.

Arkadas 500 der, ben 10 bile vermem. Yada 2 milyon dolar der. bu onun tercihi.
Bol şans herkese

OguzKaganAslan

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
turk40com' Alıntı:
2015 senesine kadar alınacak domain ismi kalmayacakmış istatistiklere göre..

abi ben burdan şunu anlıyorum... 2015 de tüm domainler satılmış olacak... o zaman insanlar nasıl domain alacak... ?? ... daha önceden satılmış olna domainler el değiştirecek... o da satan kişinin uygun gördüğü fiyat ve alan kişinin verebileceği ile ilgili... yani domain satışının albenisini kaybettiği fikrine katılmıyorum... düşünsenize şu an 532 türkcellere olan talebi... eski domainler de kısa domainler de .com lu domainler de ileride bu tip özellikler taşıyacak görüşüme göre... prestijli görünecekler...

R

RadikaL

Misafir
Tekrar Merhaba,
ArkadasLar aLt kIsIm da YazacagIm domain namaLere siz tekLif verin bu sefer de,ben fiyat yaziyorum pahaLi diyorsunuz goreLim sizin cebinizi neler cIkIcak :) hadi bakim varmI aranIzda cebine guvenen..?

SatiLik Domain Name List
Www.Netci.Net
Www.RadikaL.org
Www.aSpnuke.net
Www.ozgurpoLitika.net
Www.Musicmarket.Org
Www.bigmaiL.oRg
Www.HotmaiLturk.net
Www.Kereviz.com
Www.Kereviz.net
Www.Bnett.Net
Www.Hitmp3.oRg
Www.e-nerede.com
www.opucuk.net
www.armagan.net
www.cybersecure.org
www.fototech.net
www.basbakanLik.net
www.seLpak.net
www.dancePaLace.net
www.microonline.org 15$
www.silayadogru.com 5$
www.erseL.net
www.cavusogLu.net
www.fernet.net
www.karahanonLine.com
www.gevezeonLine.com,net,org 15+10+5=30$

Bu kadar YeterLi sanIrIm akLima geLmeyen domainLerim OLabilir :) asLinda Listem var ama suan bakmak biraz zor..

isteyen istedigi fiyatI versin daLga gecmemek sartI iLe..

B

burak

Misafir
Lutfen yanlis anlama ama bu kadar domain i neden aldin? Yani isimleri de pek cekici degil yaniliyormuyum?

R

RadikaL

Misafir
burak' Alıntı:
Lutfen yanlis anlama ama bu kadar domain i neden aldin? Yani isimleri de pek cekici degil yaniliyormuyum?

Arkadas Yukar da Cok guzeL acIkLamIs...

Ticarette ki maksat nedir.?Bunu biLiyorsan sana cevap bu iste..

B

burak

Misafir
Sorum ticaretin maksatindan ziyade, hedefler ve ticaretin araclari ile ilgili.

M

MeTeHaN83

Misafir
yakında türkçe domainler çıkıyor.domain bitermi ya.iş karaborsaya kalacak ondanda sizler ekmek yiyeceksiniz haa.kodamanlar dururken hemide.çok hayalcilik olur bu.ama hayal güzeldir.devam et.

C

CaptureManiac

Misafir
atıyorum 15$ lık domaini 40$ a satarsa bal gibi de kar eder. alan da olur.

M

MeTeHaN83

Misafir
bu kadar eminsen hemen gir bu işe.yok ben parayı sevmem diyorsan ayrı mevzu

C

CaptureManiac

Misafir
parayı çok sevmem ama para beni sever. can ciğer dost sanıyo beni.

T

turk40com

Misafir
532 lere talep mi dedin? bir deli kuyuya taş atıyor hesabı yapmayın arkadaslar. Medyada bir haber çıktı. 532 li hattımı 10 bin dolara satıyorum diye, herkes sevindirik oldu.
Turkcell genel müdürü bizzat açıklama yaptı, öyle bir olay yok gaza gelmeyin diye. Haa prestij diyosun da, ne prestiji pardon? İnsanlar bu kadar mı indirgedi egolarını?
garip şeyler..neyse beni bağlamaz zaten. herkes özgürdür.

M

MeTeHaN83

Misafir
kesinlikle haklısın.deli kuyu olayıda çok güzel örnek.son zamanlarda bu dedikodu aldı başını gitti.millet birşeyi duyar duymaz hemen atlıyor.kafasında şöyle bir değerlendirme olayı yok.anında köşeyi nasıl dönerim hesabında.allah akıl fikir versin.

R

RadikaL

Misafir
MeTeHaN83' Alıntı:
yakında türkçe domainler çıkıyor.domain bitermi ya.iş karaborsaya kalacak ondanda sizler ekmek yiyeceksiniz haa.kodamanlar dururken hemide.çok hayalcilik olur bu.ama hayal güzeldir.devam et.

Ne soyLemek lazIm senin gibi zayIfLara biLmem ki
en iyisi susmak gaLiba SanatImIzI icraa edeLim..
Seni gibiLerde urusun dursun

M

MeTeHaN83

Misafir
madem eleştiri göğüsleyemeyeceksin forumda ne işin var adi köpek.git ananın dizinin dibinde uyu sen.sözlerine dikkat et bundan sonra.ben sana kötü kelime kullanmadım sen neden kullanıyorsun.o zaman sen tartışma ve eleştiri bilmeyen birisin.almış eline üç beş uyduruk isim efendim neymiş sanat icra edermişmişmiş.burayada gelmiş keriz arıyor satacak.yaw bizim ülkemiz böle zaten herkes sanatkar valla.yani bu işin içinde olan yakın çevrem olmasa gerçek sanacam.belki benim arkadaş kakalamamıştır sana o isimlerin bazılarını.kıvran dur bakalım sen.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5