İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.clickxchange.com

B

Bedavalar-Net

Misafir
Company Information
Please Note: Affiliate payment checks will be mailed to the below address.
bu nedir,buranin altinda yazan yere ev adresi yazmak zorundamiyiz,parami paypal olarak almak istiyorum.

Incentive Based Traffic: (i.e. click this banner and win a prize).
Incentive based traffic is traffic generated by offering an incentive or reward for clicking banners ads. If your site offers incentive based traffic, please select "Yes" below. If you do not choose yes and complaints are filed, you may be removed from the clickXchange network.

yes no secenegi var,No-->My site " DOES NOT " provide Incentive Based traffic
Yes-->My site " DOES " provide incentive based traffic

Hangisini isaretleyecegim.

Site Content

yaziyor benim bedavalar.net de eg-zotik siteler icin kategori var,ayrica eg-zotik shop reklami aliyorum

Non-absürt Only: I would like to promote and/or affiliate my site with websites that contain non-absürt material.
absürt and Non-absürt: I would like to promote and/or affiliate my site with websites that contain both absürt and non-absürt material.
absürt Only

Hangisini isaretlemem gerekir,absürt and Non-absürt bunu mu?

How did you hear about us? --> Burada hangi secenegi secicem ve ne icin?

Ayrica,klick basina ne kadar ödeme yapiyor,hic zamanim olmadigi icin ilgilenemedim.Paypal hesabimiza da istedigimiz zaman limit olmadan para transferi yapabiliyormuyuz?

Reklam secenekleri adsense gibimi?Text banner vesaire..

Ve son olarak adsense veya updated bu clickxchange in reklamlarini yayinliyorum diye sorun cikarirmi,kisaca bunlarin birbirleriyle uyumsuzlugu varmi?

Hem benim bilgilenmem,hemde ingilizcesi benimgibi yeterli düzeyde olmayan arkadaslara bu sorularimi cevaplarsaniz büyük iyilik etmis olacaksiniz.

Simdiden tesekkürler.

saygilar.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Please Note: Affiliate payment checks will be mailed to the below address: Buraya yazdığın adrese çek gönderilecek.

Incentive Based Traffic: (i.e. click this banner and win a prize).: Şayet siten tıklama karşılığı üyelerine veya ziyaretçilerine ödül veriyorsa buraya "yes" diyeceksin aksi halde "no" seç. (Oku tıkla kazan türü veya lotto türü sitelerin varsa yes, aksi halde no diyeceksin yani).

absürt and Non-absürt: Sana uygun olur. Bu durumda sitende hem absürt hemde absürt olmayan reklamları yayınlayabileceğini belirtmiş oluyorsun( Kendi sitenin içeriğini tanımladığın bir alan değil, sitende gösterilecek reklamlar için verdiğin bir kısıtlama alanı burası...)

How did you hear about us?: Siteyi nerden öğrendiğini soruyor... Kafana göre takıl. Öenmli bir alan değil. Search engine seçeneği varsa onu seç.

Ayrica,klick basina ne kadar ödeme yapiyor: Değişken... Ama reklamı sen seçtiğin için ne kadar ödeme alacağını zaten seçtiğin siteye göre bilmiş olacaksın.

Reklam secenekleri adsense gibimi?: Banner reklamlar... Bol bol resim yani. Text'de mevcut ama adsense türü değil açıkcası...

kisaca bunlarin birbirleriyle uyumsuzlugu varmi: Adsense'de tek sorun benzeri türde reklam yayınlaman. Bu durumda bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü reklam türleri aynı değil (centextual advertising değil yani)

Paypal hesabimiza da istedigimiz zaman limit olmadan para transferi yapabiliyormuyuz?: Bu soruya cevap veremeyeceğim. Bu siteden paypal ile para hiç almadım :(

Bol kazançlar,

B

Bedavalar-Net

Misafir
Bu ayrintili sorularima ayrintili cevap verip bilgilendirdigin icin tesekkür ederim.

saygilar.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar benim anlamadığım ben buraya üye oldum şimdi reklam seçiyorum yayınlamak için. Bunların tamamı lead e ödüyor % olarak. Tık başı ödeyenlerin başında ne yazıyor? PPC olması lazım ama öyle bir yazı da göremedim yardımcı olursanız sevinirm

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tamam buldum search de click i tıkladım dierlerini tikini kaldırdım sadece click başı ödeyenler çıktı tık başı 0.24 ödeyen text reklam a başvurdum. Bana biraz fazla geldi sizcede fazla değilmi? birde CPM denen olay nedir?

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birde çek yerine paypal le ödeme almak istiyorum çünkü ülkemi acayip birşey seçtim :) buna da cevap verirseniz son olarak minnettar olurum teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.