İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.clickxchange.com

B

Bedavalar-Net

Misafir
http://www.clickxchange.com/ u mutlaka deneyin arkadaslar,üye olduktan sonra program ararken sadece click i isaretleyip aradiginizda spy,virüs ile ilgili ilk sayfada bir site cikiyor,sanirim 4. sirada,0.05 cent veriyor.Adsense gibi garanti ödeme alabilceginiz bir yer ve ziyaretci göndermeniz yeterli oluyor.http://www.clickxchange.com/ un güvenlik sistemide en az adsense kadar gelismis oldugu icin ufakta olsa hile yapayim demeyin.Bir deneyin bakalim,kaybedecek bir sey yok diye düsünüyorum.

saygilar

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ingilizce sitemi kabul ediyor turkce mi ikisini de kabul edermi? akıntıya kürek çekmeyelim:)

M

malatyasporlu

Misafir
bana bugün bu yazı geldi cx den

Advertiser: SinglesStop.com
Member ID: 48021
Program URL: url1
Ad: Image 7
Ad Number: 3
Program Status: Declined
Action: Accepted rate $0.00

bu nedir?

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malatyasporlu' Alıntı:
bana bugün bu yazı geldi cx den

Advertiser: SinglesStop.com
Member ID: 48021
Program URL: url1
Ad: Image 7
Ad Number: 3
Program Status: Declined
Action: Accepted rate $0.00

bu nedir?
cx'de singlestop.com adlı sponsora başvurmuşsun, adamlar da başvurunu incelemişler ve kabul etmemişler.
Message:Declined by advertiser - reklamveren tarafından kabul edilmedi diyor

M

malatyasporlu

Misafir
hımm sağol baktım direk tv uydu veya onunla alakalı reklamveren ngöremedim acaba tv sitesini hangi firma kabul eder..

B

Bedavalar-Net

Misafir
Cesitli programlara basvuruyorsunuz,ben örnegin 5 programa basvurdum 3 ü kabul etmedi,ikisi kabul etti,Türkce yi kabul eden programlar var etmeyen programlarlar var,onun icin deneme yanilma yapmali.Saglam biryer sonucta.

saygilar

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ,

bir sürü yere başvurursunuc cx de ama bazıları kabul edilir. bu kabul edilen bannerların mesela 468-60 olanlarını bir grup yapıp yabancı bannerlarınızı da ekleyip sitenizde gösterebiliyorsunuz.
süper bence..
mutlakla üye olun.

Saygılar...

O

OLTA

Misafir
evet yıllardır clickxchange kullanıyorum sağolsunlar domainlerin ve ebayde yaptığım alışverişlerin parasını karşılıyorlar...
başka bir başlıkta belirtmiştim, daha önce daha fazla reklam vardı birden ciddi bir azalma oldu nedeni meçhul.
eylülde 6 günde 170$ civarı para kazamıştım.
adamlar .17$ veriyordu click başına...

sedo adsense filan uğraşmıyorsanız harbiden deneyin...

bu arada arkadaşlar niye referrer kodunuzu vermiyorsunuz, yeni üye olcak arkadaşlar boşa çalışmasın di mi?

ben kendiminkini yazıyım sizde yazın,

Member Referral ID: 105705

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.