İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.e-komik.net tasarım+programlama (asp-mssql) fiyat teklifleriniz

A

analist

Misafir
www.e-komik.net
karikatür resim video fıkra bolumleri olacak

mb'a eklenme tarihine isme vs gibi sıralama arkadaşına gonder oy ver gibi klasik özellikler olacak

yeni kategori açabilme ve bölüm için yetkilendirdiğim kişi webten upload edip onaylama yetkisine sahip olacak

bir konuşalım bakalım fiyatta anlasabilirsek yapacağız bir şeyler

Söylemeden geçmiyim tasarım+programlamaya sponsor olmak isteyen çıkarsa -ki bence çıksa iyi olur- çünkü 10.000 den fazla karikatür+resim yaklaşık 1000 video fıkraları saymıyorum bile-

host problemi de yok

A

analist

Misafir
ekdns.net bile 750 $ demişti :D
ama pazarlık payı çok iyi :p

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teklif

baya bi emek isteyen bir iş bi detayları konuşmak lazım tam olarak. 600 $ ile 1000 $ arası değişebilir teklifim. bi iletişime geçelim isterseniz.

email: [email protected]

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kafanda belirlediğin bir fiyat varsa söyle daha iyi olur yoksa burdakilerin sana 600$ den aşşagı inceğini pek zannetmiyorum ve haklılarda zaten

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5