İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WWW.E-SEHIR.COM Mega Portal Olma Yolunda

S

Sticks

Misafir
Tebrikler AkrepList.
Peki bu konuyu bir sonuca bağlayabilecek misin ?
Örneğin : Bunun bize ne gibi bir yararı olabileceği ?

M

mIRCTurk_WiLBuR

Misafir
Siteniz gerçekten çok başarılı olmuş. Amatör kokusu bulunmamakta. Ilerde büyük ziyaretci kitlesine hitap edeceği belli. Başarılarınızın devamı dileğiyle.

B

BiCiR.com

Misafir
Sticks'e ben de katilmak zorundayim.

"Mega Portakal" olma yolundaki bi sitenin bize yakin plandaki faydasi ne olabilir? Bence boyle bi konu acilmali bu forumda. Tavsiyemi yinelemek istiyorum. Akrepcim, siten Carsamba pazari gibi. Kucul biraz. Kayboluyor insan.

WM @ BiCiR.com

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam gorcez kim ne kim degil,kuculmeye gerek yok daha da buyuycez,isteyen istedigini bulabilcek,

bu elestirilerinizi tamamen rakip gormenizden kaynakli olarak yorumluyorum.

S

Sticks

Misafir
Valla AkrepList ben bunu sadece sürekli forumda gereksiz gereksiz aynı mesajları farklı başlıklar altında yazmandan dolayı yazıyorum.

Yoksa ne ben sana nede sen bana rakip olabilirsin. Farklı bulvarlarda yarışıyoruz çünkü.

Sana ne olursa olsun başarılar diliyorum.

C

canm

Misafir
Akrep arkadaş üzerine alınma ama siten hakkında ki eleştirim şudur;
Birçok hizmet veriyormuş gibi görünen ama aslında hiçbirşeyden ibaret olan saçma sapan bir sayfa....
Portal yapacam diye içine gereksiz ve hepsi eksik, laf kalabalığı olan "şeyler" koymak yerine, arkadaşların da dediği gibi önce biraz, hatta bayağı bir küçült ve verdiğin hizmeti tam olarak ver.Sonra zaten ister istemez kullanıcı talepleri doğrultusunda büyütürsün.

C

canm

Misafir
bak sana şöyle bir örnek vereyim. arabul.com. geniş içerikli bir dizin değil mi? Hatta Türkiye de ki en büyük dizin bile denilebilir. Bence e-sehir.com da domain name bakımından Türkiye'nin en büyük şehir rehberi olabilir, ama bunu iyi değerlendirmen lazım. Sayfayı küçült, çok geniş içerikli bir şehir rehberi yap.((sadece şehir rehberi)) Sonra diğer bölümleri zaten eklersin. Download lar programlar falan bunları kesinlikle kaldır. İlanlar bölümüyle Forumu da hemen kaldır çünkü az hiti olan ya da yeni açılmış bir siteye bunlar hit kaybettirir. Hiçbir insan boş bir foruma mesaj atmaz ve boş ilan sayfasına kendi ilanını bırakmak istemez.Bekle,,, önce belli bir hit seviyesine ulaş sonra teker teker eklersin hizmetleri..
*Yahoo da ilk açıldığı zaman sadece dizindi..senin şu anda ki gördüğün hale 8 senede adım adım geldiler....

C

canm

Misafir
Aklıma gelmişken söyleyeyim.Şu çok önemlidir.
Şimdi senin sayfan başka birisinin olsaydı....
Sen de ziyaretçi olarak bu sayfaya girseydin.......
Tekrar girermiydin?
Hep bu düşünceyle yola çık,siteni eleştir,,, ne zaman ki senin de kullanacağın((ziyaretçi olarak)) bir hale gelirse ozaman başarmışsındır...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
canm dediklerin cok dogru ama benim mantigimi anlamamissiniz sanirim,
sehirler var oncelikle sonra sehirlerdeki siteler var sonra sehirlerdeki ilanlar var sonra sehilerdeki emlak ilanlari otomobil ilanlari var bunlar hepsi entegre,forum su anda sacma haklisin ama is gorcek yakinda degiscek cunku,
diger servisler de gelen sitede herseyi bulabilsin diye.
site cok iyi dusunuldu ve planladi su anda google dan hitler yagiyor ve hersey bekledigimden de iyi,3-4 ay sonra daha da iyi olcak

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrica site tamamen referans amacli ama bir gelen bir daha gelmez diye bir kaide yok nitekim geldiklerini biliyorum,
fakat google dan gunde 1000 kisi gelse bile site amacini gormus olur.
ayrica bir sure sonra e-sehir de ozellikle sehirler tamamen ayricak ve her birinin yoneticisi olcak,bakalim neler olcak

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5