İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.izledinle.net scripti

bytuncay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Demo adresi: www.izledinle.net
İstenen minimum fiyat: 150 + http://www.izledinle.net/canlitv.exe programıda istenirse +70 ytl program için alıcam ve alana bu programı çalışır vaziyette uyarlayıp vericem
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Canlı Tv
Lisans bilgileri: Asp bana aittir kopyaları kendi sitelerimden başka yerde bulunmamaktadır
Lisans sonlanma zamanı: yok
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok

Doldurulması opsiyonel alanlar
Satma nedeni (opsiyonel): Acil Para İhtiyacı

Satıcının eklemek istediği notlar:

script asp olup bana aittir desktop programı isteyenler için ayrıca + 70 ytl istenecektir program Visual basic tabanlı ve bana ait yazılımdır. script db sinde 70 küsür kanal ve bir o kadarda radyo bulunmaktadır. Alan arkadaşa otomatik yayınonline daki kanalları güncelleyen visual basic tabanlı program ( kendi yazılımım) hediye verilcektir. yayın online a ait eklediğiniz tv ve radyo kanallarını günlük olarak güncelleyerek çalışır vaziyette kalmasını sağlamaktadır.

program ve scriptten sadece 3 kopya satıcam
isteyene sadece script yada sadece program yada sadece yayınonline sunucu güncelleyici ayrı ayrı satılabilir bunun için msn adresim profilimde kayıtlı lütfen ordan iletişim kurunuz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.