İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.kartvizitdunyasi.com

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Site adresi: www.kartvizitdunyasi.com

Site için istenen fiyat : 7500 tl

Sitenin aylık getirisi: max 6500 - min 1000

Sitenin açılış tarihi: 2008

Kategori, sitenin içeriği nedir: kartvizit tasarımı ve baskı satışı

Günlük hit sayısı, kaynak link: bugünlerde 50 civarı

Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 - pr1

Hosting dahil midir değil midir: değil

Banlı olduğu yerler var mıdır: hayır

Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: evet

Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: ücretsiz e-ticaret scripti

Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: hayır

site adsense vb. reklam networklerine dayalı kazanç sağlamamaktadır. matbaacılık konusunda ilgili ve bilgili kişilerin işine yarayacak bir sitedir. site geliri siteden yapılan satışlardan sağlanmaktadır. 800 civarı müşteri portföyü vardır. ben ilgilenemiyorum. zamanında çok güzel paralar kazandım ama artık ilgilenemediğim için satmak istiyorum. birazcık çabayla eski günlerinde geri dönebilir.ilgilendiğim dönemlerde alexada 300k ya kadar gelmişti. ziyaretçileri genelde kartvizit kelimesinden geliyor. sitede analytics vardır. ilgilenenlere rapor gönderebilirim. istediğim ücret ortalama 2-3 ayda tekrar kazanılabilecek bir paradır.

+500 tl ile domainin net uzantısınıda vereceğim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.