Site adresi: www.kartvizitdunyasi.com
Site için istenen fiyat : 7500 tl
Sitenin aylık getirisi: max 6500 - min 1000
Sitenin açılış tarihi: 2008
Kategori, sitenin içeriği nedir: kartvizit tasarımı ve baskı satışı
Günlük hit sayısı, kaynak link: bugünlerde 50 civarı
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 - pr1
Hosting dahil midir değil midir: değil
Banlı olduğu yerler var mıdır: hayır
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: ücretsiz e-ticaret scripti
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: hayır
site adsense vb. reklam networklerine dayalı kazanç sağlamamaktadır. matbaacılık konusunda ilgili ve bilgili kişilerin işine yarayacak bir sitedir. site geliri siteden yapılan satışlardan sağlanmaktadır. 800 civarı müşteri portföyü vardır. ben ilgilenemiyorum. zamanında çok güzel paralar kazandım ama artık ilgilenemediğim için satmak istiyorum. birazcık çabayla eski günlerinde geri dönebilir.ilgilendiğim dönemlerde alexada 300k ya kadar gelmişti. ziyaretçileri genelde kartvizit kelimesinden geliyor. sitede analytics vardır. ilgilenenlere rapor gönderebilirim. istediğim ücret ortalama 2-3 ayda tekrar kazanılabilecek bir paradır.
+500 tl ile domainin net uzantısınıda vereceğim.
Site için istenen fiyat : 7500 tl
Sitenin aylık getirisi: max 6500 - min 1000
Sitenin açılış tarihi: 2008
Kategori, sitenin içeriği nedir: kartvizit tasarımı ve baskı satışı
Günlük hit sayısı, kaynak link: bugünlerde 50 civarı
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 - pr1
Hosting dahil midir değil midir: değil
Banlı olduğu yerler var mıdır: hayır
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: ücretsiz e-ticaret scripti
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: hayır
site adsense vb. reklam networklerine dayalı kazanç sağlamamaktadır. matbaacılık konusunda ilgili ve bilgili kişilerin işine yarayacak bir sitedir. site geliri siteden yapılan satışlardan sağlanmaktadır. 800 civarı müşteri portföyü vardır. ben ilgilenemiyorum. zamanında çok güzel paralar kazandım ama artık ilgilenemediğim için satmak istiyorum. birazcık çabayla eski günlerinde geri dönebilir.ilgilendiğim dönemlerde alexada 300k ya kadar gelmişti. ziyaretçileri genelde kartvizit kelimesinden geliyor. sitede analytics vardır. ilgilenenlere rapor gönderebilirim. istediğim ücret ortalama 2-3 ayda tekrar kazanılabilecek bir paradır.
+500 tl ile domainin net uzantısınıda vereceğim.