İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

"www." Olunca Reklam Çıkmıyor ?

F

flashcenter.net

Misafir
sitemde bir çok sayfada genellikle adresin başında www. varken reklam çıkmıyor fakat aynı sayfaya www. olmadan girince çıkıyor reklamlar.Bunu nasıl çözücem ?
site:www.oyun4.com

YhuY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
her iki şekildede çıkıyor bende

Varista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bendede çıkmadı.İkisinide denedim reklam felan yok.
Birde www olmadan fark edermiki ??

HighVoltage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iki şekildede denedim. ikisindede çıkmadı. ama bazen sayfalarda refresh yapınca sonuç değişebiliyor zaten. bence www ile bir alakası yok.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende her iki şekilde de çıkıyor ama genel hizmet reklamları var sadece...
reklam çıkmıyor derken hiç birşey mi çıkmıyor demek istedin yoksa genel hizmet reklamlarından başka birşey mi çıkmıyor demek istedin?

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
sanırım genel hizmet reklamı cıkmasından şikayetci arkadaşımız title satırına aşırıya kacmamak uzere biraz keywort ekle tabiki site iceriği hakkında oyunoyna , oyunlar vs ... gibi kelimeleri ekledikten sonra hemen reklam cıkmasını bekleme googleadsense reklam botu sayfanı gezip indexledikten sonra sitende reklamlar cıkmaya başlayacaktır

kolay gelsin

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sanıırm yetersiz içerik geliyor içerikle ilgili biraz kelime ekle istersen biraz

F

flashcenter.net

Misafir
Bana herhalde değişik bir zamana denk geldi. Ben 10 -15 sayfayı denedim ve www. olmadan genel hizmet reklamları yerine normal reklam çıktığını görmüştüm. Yorumlarınız için saolun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5