İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.onlar.net bi bakın...

A

Airborne

Misafir
Amerika nin niyetini zaten bilmeyen yoktur. Amerika ve hocalari Israil. Ama boykotla nereye kadar. Tüm Dünya nin bu konuda bilinclendirilmesi gerekiyor. Mesela Avrupa bu konuda cok bilincli. Amerikanin niyetini biliyor.
Bir gün gelecek Türkiyeye de bela olacak. Bakalim o zaman nolacak.

CyberTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bana bu boykotlarda ticari amaçlara hizmet ediyor gibi geliyor. Çevremde bu konuda hassas insanlar var. Bu boykotlarda örneğin coca-cola marka olarak kullanmayın denliliyor. pepsi ve cola turka çok mu iyi yani. Bu boykotu bunların yöneticilerinin başlatmadığını nerden bileceğiz. Benim şimdi bu iki firmayla ilgilili duyduğum ne komplo teorileri var.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Coca-cola içeli 2 dakika oluyor. İçerim, kimse de karışamaz.

Evet amerikalıları sevmiyorum, hatta gıcık oluyorum. Ama doğruya doğru, coca cola'dan iyisi yok kola olarak. Kusa kusa cola turka içince ne olacak ?

ya da şöyle söyleyeyim;
Hadi diyelim cola turka içiyorum ben, sadece ben coca cola içmeyince bu firma batacakmı ? Hadi tüm Türkiye coca colayı bıraktı, batacak mı firma ? dünya da bildiğiniz tüm ülkelerde var bu kola. Protesto ederek bir yere varılmaz. Bunları protesto etmek istiyorsanız ilk olarak windows işletim sistemini kaldırın çöpe atın.

netistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gamend' Alıntı:
Coca-cola içeli 2 dakika oluyor. İçerim, kimse de karışamaz.

Evet amerikalıları sevmiyorum, hatta gıcık oluyorum. Ama doğruya doğru, coca cola'dan iyisi yok kola olarak. Kusa kusa cola turka içince ne olacak ?

ya da şöyle söyleyeyim;
Hadi diyelim cola turka içiyorum ben, sadece ben coca cola içmeyince bu firma batacakmı ? Hadi tüm Türkiye coca colayı bıraktı, batacak mı firma ? dünya da bildiğiniz tüm ülkelerde var bu kola. Protesto ederek bir yere varılmaz. Bunları protesto etmek istiyorsanız ilk olarak windows işletim sistemini kaldırın çöpe atın.

Nemrut H.Z Ibrahimi ateşe attığında karıncalar acele acele su taşıyolarmış..Oradan şeytan gülmüş..siz ne yapmaya çalışıyorsunuz..taşıdığınız su nedir demiş..oradan bi karınca demişki biz de biliyoruz ateşi sonduremiyecegimizi ama en azından TARAFIMIZ BELLİ OLSUN demiş..
yani arkadasımızın dediği gibi mesele basit deil..biz de biliyoruz benim almadığım 2.5 lt kola ile cocacola batmayacak..ben burada belki Cola turka içerim kusarım ama coca cola alıp destek vererek diğer taraftaki mazlumlara kan kusturmam..benim tarafım boyle..saygılar herkese..

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yalnız, o şeytan değildi: karınca su taşıyor sırtında, oradan bir kuş gülüyordu.

Şunu da ekleyeyim;
Onbinlerce bakkal, marketin tabelasının solunda COCA COLA yazıyor, madem öyle oradan silsin herkes ilk önce. Sadece laf ile iş yapılsaydı, şimdi Türk malları dünyanın en çok satan ürünleriydi.

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cola turka diyorsunuz. Bildiğiniz gibi kola turka ülkerin. Peki Ülker neye hizmet ediyor biliyormusunuz ? bilmiyorsanızda sormayın bence araştırın. Ozaman bazı şeyler daha açık olarak farkedilebilir.

tolgahat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu asrada siteyi şimdi ziyaret ettim. Güzel bir çalışma. Müzik ve uyarlama. Etkileyici gerçekten. :)

Hadi ozaman amerikadan da host domain almayın. Hani milliyetcisiniz ya. Sadece türk malı tüketin. Almanyanın bi ara yaptıgı gibi. Sadece yerli malı üretin. Herkez eşit şartlarda yaşasın.

Yemez...

ryden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
lafla peynir gemisi yürümüyor, ama bilinçli bir halk olursak en azından coca cola almaz ve aldırmazsak iyi yaparız, çünkü günün birinde coca colaya verilen paralar bize mermi ve bomba olarak geri dönebilir, sadece coca colamı hayır diğer ürünleride mümkün olduğunca kullanmamalı.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
tolgahat' Alıntı:
Cola turka diyorsunuz. Bildiğiniz gibi kola turka ülkerin. Peki Ülker neye hizmet ediyor biliyormusunuz ? bilmiyorsanızda sormayın bence araştırın. Ozaman bazı şeyler daha açık olarak farkedilebilir.

Buna katılmamak elde değil

İçimizdeki" Turka " lar, inanın a-b-d'den daha tehlikeli..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bombalarin sponsoru cola, mc donalds veya mobil degil. Bunlar uluslararasi sirket, hepsi halka acik binlerce ortagi olan sirketler. Coca Cola, Turkiye'de siseleme yapan bir sirket, Orta Dogu satis, pazarlama, dagitim operasyonlari Turkiye'de calisan Turkler tarafindan yapiliyor. NY Borsasinda islem goren hisselerinin bir kismi da Bin Laden'in sirketleri tarafindan alinmisti bir aralar.

Bu bakimdan bu sitedeki dusunceler yanlis. Diger bakimdan ben icerim, biz icmesek batacak mi yaklasimi daha da yanlis. Ben batmali veya batmamaliya karismiyorum, kotu olduguna veya kotuluk yaptigina inandiginiz bir kuruma para kazandirmak, kazandirmasam da onlar yapmaya devam edecek demek, garip bir hata.

Ulker'in amaci neymis bu arada, bunu da herkes soyler, neredeyse 80-90 yillik sirket. Tutturulmus bunlar dinci sirket, ona hizmet eder. 80 senedir Ulker, Turkiye'de tekke zaviye mi kurdu? Tolgahat, ben bilmiyorum ne amaca hizmet ettigini Ulker'in bana somut orneklerle aciklar misin?

Inandiklari ugruna savasamayan bir millet ya baskalarinin eserlerini taslar, alternatif uretmez, ya da alternatif uretenleri taslar, hicbirsey uretmez.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5