İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

www.siviller-olmesin.com sitesine destek verecekler lütfen buraya

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu aşağıdaki konu
http://forum.iyinet.com/showpost.php?p=250201&postcount=1
şu mesaj ile kapatılmış bulunuyor.
http://forum.iyinet.com/showpost.php?p=250453&postcount=93

Bu kapanmanın gereği açıklanırken sayın anahtar sahibinin şu ifadesi dikkatimi çekti

Size destek vereceğinize inandığınız herkesin msn adresini toplayıp, konferans bir görüşme açıp konuyu enine boyuna ister tartışın, ister kuralları belirleyin.

sizlerden ricam

bana özel mesaj ile bu projeye destek verdiğinizi ve msn adresini gönderir misiniz?

özel mesaj gönderen arkadaşlardan buraya sadece özel mesajı gönderdim diye yazmasını istiyorum.

şimdiden teşekkür ederim (yangın bizim daireye gelmeden birşeyler yapalım)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bakın duygu sömürüsü yaparak hedef göstermeye çalışmayın. Burayı propaganda aracı olarak görmeyin. Konu hassas bir konudur. Size söyleyeceğim herşeyi başka yere çekebilme huyunu seziyorum sizde.

Forumu kullanış tarzınız yanlış. Son kez uyarıyorum sizi. Siyasi parti başkanı gibi hareket etmeyin. Destek aradığınız kişilere bile emrediyorsunuz. Bana da emretmeye çalışmayın..

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Bakın duygu sömürüsü yaparak hedef göstermeye çalışmayın. Burayı propaganda aracı olarak görmeyin. Konu hassas bir konudur. Size söyleyeceğim herşeyi başka yere çekebilme huyunu seziyorum sizde.

Forumu kullanış tarzınız yanlış. Son kez uyarıyorum sizi. Siyasi parti başkanı gibi hareket etmeyin. Destek aradığınız kişilere bile emrediyorsunuz. Bana da emretmeye çalışmayın..

@kraliste görev taksiminde domain alma görevi bu arkadaşta
aklınıza gelen domain adını iletebilirsiniz fakat uygun olup olmadığını arkadaşlar arasında konuşmamız gerekiyor.

Lütfen olay konusunda yorum yapmayın (hassas bir konu) ve yapılan her yorum tartışmaya dönüşüyor bu da işi geçiktiriyor.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
PHP olacak sanırım host da benden ama bende MSN yok :( mail yada özel mesajla iletişime geçebiliriz (yada Gtalk ben)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bakın hata yapıyorsunuz. Bu işler böyle yapılmaz. Herneyse. Önereceğim domain saçma bir anlam gibi gözükebilir ama ben ismin yabancılara yönelik yapılmasından yanayım. Öncedende söyledim. Türk ulusu zaten sizle aynı fikri paylaşıyor. Sizin göreviniz bu fikri dünyaya yaymak. Bunu yapmayacaksanız kusura bakmayın ama ben destek vermem.

Domain. Pahpiw.com
Peace at Home Peace in the World

Türkiye nin dünya çapındaki en büyük sözü diye düşünüyorum.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Bakın hata yapıyorsunuz. Bu işler böyle yapılmaz. Herneyse. Önereceğim domain saçma bir anlam gibi gözükebilir ama ben ismin yabancılara yönelik yapılmasından yanayım. Öncedende söyledim. Türk ulusu zaten sizle aynı fikri paylaşıyor. Sizin göreviniz bu fikri dünyaya yaymak. Bunu yapmayacaksanız kusura bakmayın ama ben destek vermem.

Domain. Pahpiw.com

bu çalışmanın ingilizcesi de inşaAllah yapılacak (yapılmayacak değil)

sivil ve olum kelimeleri geçmesi uygun diye düşünüyorum ben
veya ortadogu ve savaş kelimelerinin

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
trextra' Alıntı:
Domain. Pahpiw.com

Evet 2 site olursa daha da güzel olur.(türkçe sitenin amacı bilgilendirici bir yer olması)

Yabancı olsa dil çevirisini yapabilir misin yada yapacak birisini bulabilir misin?

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu gibi siteler bilgin zümreden çok alt zümreyede hitap etmeli. Heleki interneti yeni kullanmaya çalışanlar için ortadoğu gibi hem uzun hemde yazılışında sorun yaşayacağınız kelimeler seçmeyin derim. Ama illa türkçe site açacağım diyorsanız, ben birşey söylemem daha.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
the_alorak' Alıntı:
Evet 2 site olursa daha da güzel olur.(türkçe sitenin amacı bilgilendirici bir yer olması)

Yabancı olsa dil çevirisini yapabilir misin yada yapacak birisini bulabilir misin?
Ben internette bir günde kararlaştırılmış bu gibi oluşumlara girmiyorum. Eleştiri olarak algılamayın. İlerde olacak fikir ayrılıkları can sıkabilir. Forumdan bir gönüllü çıkabilir belki. Herkesin kendi vicdanı birşey diyemem.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Bu gibi siteler bilgin zümreden çok alt zümreyede hitap etmeli. Heleki interneti yeni kullanmaya çalışanlar için ortadoğu gibi hem uzun hemde yazılışında sorun yaşayacağınız kelimeler seçmeyin derim. Ama illa türkçe site açacağım diyorsanız, ben birşey söylemem daha.

amaç insanların google yi kullandığı bir devirde kullanabileceği kelimeleri domain adına yerleştirmek ve insanlara ulaşabilmek.

ben öyle düşünüyorum

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
trextra' Alıntı:
Ben internette bir günde kararlaştırılmış bu gibi oluşumlara girmiyorum. Eleştiri olarak algılamayın. İlerde olacak fikir ayrılıkları can sıkabilir. Forumdan bir gönüllü çıkabilir belki. Herkesin kendi vicdanı birşey diyemem.

BAşlamak için heyecan gerekli bu doğru.
ama şuna da inanın o heyecanı sürdürecek (Allah'ın başka türlü dilemesi hariç)
inatla çalışacak birisinin heyecanını kategorize ederken öncekiler ve ismail diye ayırın olur mu
yada bekleyin bir süre bekleyin ve kararınızı ondan sonra verin (sadece tavsiye : emir olarak alınırsa yanlış alınmış olur: alıcının dikkatine)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu görüş ayrılıkları illaki sizden kaynaklanıyor demiyorum. Ya da projeye destek veren başka birinede en ufak lafım yok. Genelde öyle sonuçlanır. Bu konuda diyeceğim son şey, Allah utandırmasın..

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
TRinsanRehberi' Alıntı:
(sadece tavsiye : emir olarak alınırsa yanlış alınmış olur: alıcının dikkatine)

Alıcılarınızın ayarlarıyla lütfen oynamayınız :)

Size bu şekilde yöntemlerle olmayacağını defalarca söyledim. Domain konusunda kararlıysanız da iki domain alınması gerek birisi Türkçe ikincisi de İngilizce olmalı demiştim.

Bu konuya desteğimi vermeyeceğimi de söylemiştim.

Ayrıca madem böyle bir site açmaya çok heveslisin inan böyle bir site açmak en fazla 30 dk nı alırdı TRinsanRehberi.. Buraya otuz tane KOMİK başlık açıp webmasterlar ölüyor demene gerek yoktu..

Birileri resimleri bulsun birileri domain adresini bulsun birileri döküman bulsun birileri ingilizce makale bulsun diye emirler savurdun.. Herkesin özeline bi ton mesaj atıp destek istedin.. Bunlara hiç gerek yoktu. Direk kafana uygun bir domain alıp açardın siteni. Hazır bir Nucleus blog da kurar geçerdin. Makale resim ingilizce döküman hepsini birden bulman domaini alman hostinge yönlendirmen falan en fazla 1 saatini alırdı.

Yöntem yanlış,
Yer yanlış,
Kişiler yanlış
Hitap yanlış.
Mantık yanlış.

Benim örnek verdiğim zulmeson.html adında iki dosya oluşturup birini Türkçe diğerini de ingilizce yapsaydın herkes sitesine küçük bir banner koyup bu dosyaya link verseydi de sorun kalmayacaktı.

Politika yapmayın deyip webmasterlar ölüyor diye komik bir başlık açmana da gerek yoktu.

Ha bu arada başlık değişmiş.
Başlıkda domain adresi var.. Domaini beğenmedim. Hem uzun.. Hem de ölmesin derken o-ö karışımı yapabilir bazı acemi kullanıcılar. Ayrıca ingilizce bir domain de şart. İkisi de aynı anda yayına verilmeli.

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hakanizm' Alıntı:
Alıcılarınızın ayarlarıyla lütfen oynamayınız :)

Size bu şekilde yöntemlerle olmayacağını defalarca söyledim. Domain konusunda kararlıysanız da iki domain alınması gerek birisi Türkçe ikincisi de İngilizce olmalı demiştim.

Bu konuya desteğimi vermeyeceğimi de söylemiştim.

Ayrıca madem böyle bir site açmaya çok heveslisin inan böyle bir site açmak en fazla 30 dk nı alırdı TRinsanRehberi.. Buraya otuz tane KOMİK başlık açıp webmasterlar ölüyor demene gerek yoktu..

Birileri resimleri bulsun birileri domain adresini bulsun birileri döküman bulsun birileri ingilizce makale bulsun diye emirler savurdun.. Herkesin özeline bi ton mesaj atıp destek istedin.. Bunlara hiç gerek yoktu. Direk kafana uygun bir domain alıp açardın siteni. Hazır bir Nucleus blog da kurar geçerdin. Makale resim ingilizce döküman hepsini birden bulman domaini alman hostinge yönlendirmen falan en fazla 1 saatini alırdı.

Yöntem yanlış,
Yer yanlış,
Kişiler yanlış
Hitap yanlış.
Mantık yanlış.

Benim örnek verdiğim zulmeson.html adında iki dosya oluşturup birini Türkçe diğerini de ingilizce yapsaydın herkes sitesine küçük bir banner koyup bu dosyaya link verseydi de sorun kalmayacaktı.

Politika yapmayın deyip webmasterlar ölüyor diye komik bir başlık açmana da gerek yoktu.

Ha bu arada başlık değişmiş.
Başlıkda domain adresi var.. Domaini beğenmedim. Hem uzun.. Hem de ölmesin derken o-ö karışımı yapabilir bazı acemi kullanıcılar. Ayrıca ingilizce bir domain de şart. İkisi de aynı anda yayına verilmeli.

Domain konusunda yaptığınız UZUN ve yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5