İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

xiyix KIMSE baksın

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xiyix' Alıntı:
http://forum.iyinet.com/link-degisim/111685-temiz-pr3-siteden-link-degisimi.html

buradaki konuda link degişmiştik şimdi baktım linkleri kaldırmışsınız eger gecerli bi acıklamanız yok ise hakkınızda şikayet konusu acıcam..

Web Page URL: http://www.chaip8.com
The Page Rank:

- N/A

hem prsı sıfır dıye konusu kapanmıs hem ozel mesaj kabul etmıyo bıde ne dıyo

http://forum.iyinet.com/link-degisim/111685-temiz-pr3-siteden-link-degisimi.html

bıktım artık coluk cocuktan

Person

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
sen link degişirken sanırım pr ve info kontrol etmiyorsun.. seninle link degişirken pr de vardı infoda vardı.. o kadar insanla degiştim kimsemi bakmadı..

daha sonra domain pr ve info düştüyse bu benim hatammı?..

bunlardan vazgectim neden bukadar zaman bekledinde son zamanlarda linki kaldırdın?

hadi bundanda vazgectim.. neden linki kaldırırken bana haber vermedin? sana pm atınca buraya konu acıyorsun?

degiştiğimm diger kişiler safta bitek senmi akıllısın yoksa benmi cok safım?
diger kişiler neden kaldırmadı linklerini? ( senmi dürüstsün yoksa linki kaldırmayan diger arkadaslarmı? )

böle bi yola başvurdugunuz bana haber vermediginiz için size -trader veriyorum..

coluk cocuk ugraşmana gerek yok zaten cocuk oldugunu acıkca belli ediyorsun..( cocuk olmasan böle bişeye başvurmazdın )

konuları yönetici moderatör arkadaslarında incelemesini istiyorum.. gereken ceza size yada bana ney ise onu versinler...

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hadi bundanda vazgectim.. neden linki kaldırırken bana haber vermedin? sana pm atınca buraya konu acıyorsun?

degiştiğimm diger kişiler safta bitek senmi akıllısın yoksa benmi cok safım?
diger kişiler neden kaldırmadı linklerini? ( senmi dürüstsün yoksa linki kaldırmayan diger arkadaslarmı? )

böle bi yola başvurdugunuz bana haber vermediginiz için size -trader veriyorum..

gulum sana om atılmıyo sen ıstemıyomussun o yuzden konu actım ayrıca yasın kac senın 10-15-20-25 te olsa cocuksun hiçmi aklın calısmıyo o konun neden kılıtlendı CUNKU PR ın DÜŞMÜŞ!!!

senın hatan demıyorum neden kaldırdın acıklama ıstıyon gormuyomusun 3 ten 0 a dusmus pr degısımler guncellemelere kadar burada zaman gecireceğine boş boş ögren bunları

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Link değişimlerinde kural dışı bir durum olduğunda bunu bizlere pm ile veya daha hızlı işlem yapılması için konuyu rapor ederek bildirebilirsiniz.

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xiyix isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor yada almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.

baskası olsa sana ne derdı... anladın sen

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3

Itrader bir ticaret geçmişidir.Ortada ticari bir dolandırma veya ahlaksızlık yokken reputation gibi eksi veremezsiniz, en azından benim düşüncem bu.

Sonuçta bir ticaret yapılcagı zaman insanlar ilk olarak buna bakıyor.

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Itrader bir ticaret geçmişidir.Ortada ticari bir dolandırma veya ahlaksızlık yokken reputation gibi eksi veremezsiniz, en azından benim düşüncem bu.

Sonuçta bir ticaret yapılcagı zaman insanlar ilk olarak buna bakıyor.

ewet cok haklısın ama o kalkıyo booyle bır sacmalık yapıyo benım kımseyle bı tıcaretım yok onun var olan yıne ona oluyo aklı sıra haklı olucaktı ya dahada berbat ettı ıslerı

Person

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
benimki sacmalık degil sen bunu hakkettin.. linkimi haber vererk kaldırsan sana saygı duyarım.. ama haber vermeden kaldırırsan demekki ticaretin cok zayıf..

msn ekledim orada söle bakalım kac yasındasın..

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Link değişimi kurallarından:
Link değişimi bölümünde "eTicaret(itrader)" kullanımı hakkında bilgilendirme ;

Bu bölümde eTicaret oy kullanımı tek bir şekilde gerçekleşebilir. Aşağıda belirtilecek durum dışında "Link değişimi" bölümünde eTicaret oy kullanımı yasaktır.

Özel durum ; Örneğin A kişisi , B kişisi ile link değişimine giriyor ise bu kişilerin karşılıklı olarak link değişimini 48 saat içerisinde iptal etme hakkı mevcuttur.

Bu hakkı kullanan kişilere yukarda ki örneği baz alarak bir örnek oluşturursak. A kişisi B kişinin linkini kaldırıyorsa B kişisinin -itrader kullanım hakkı vardır.Aynı zamanda bunu yönetime bildirirse A kişisi uyarı cezasıda alır.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba ,

Bu tür konulara biraz daha yapıcı yaklaşırsak konu daha çabuk çözülecektir. xxeroxx , xiyix rumuzlu arkadaşlar birbirlerinize karşı kullandığınız -itrader değerlerini silmiş bulunmaktayım. Çünkü her ikinizinde sebebi -itrader kullanacak kadar önemli görünmemektedir.

Burada özel bir durum mevcuttur. Bu özel durum xiyix rumuzlu üyemizin sitesinin PR değerinin düşmesidir. Böyle bir durum gerçekleştiği için xxeroxx rumuzlu üyemiz linki kaldırmış yalnız bilgi vermemiştir. Burada da bilgilendirme konusunda eksiklik vardır.

Lütfen bundan sonra bu tür tatsız olayların yaşanmaması için yapıcı olunuz ve linkini kaldırdığınız üyeye neden kaldırdığınızı belirten bir özel mesaj iletiniz.

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimki sacmalık degil sen bunu hakkettin.. linkimi haber vererk kaldırsan sana saygı duyarım.. ama haber vermeden kaldırırsan demekki ticaretin cok zayıf..

msn ekledim orada söle bakalım kac yasındasın..

ya benı kosullandırma zekı herıf e tıcaretle lınk degısımının ne alakası var bu 1
ikincisi ben tıcaret yapan bırı degılım senın gıbı ıstersen 10 kere yap
ve sonuncusu msnde konusalım .... xiyix@hotmail.com ac su msnyı yoksa sınırden bırsey soyleyıp banlanacam

xxeroxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lütfen bundan sonra bu tür tatsız olayların yaşanmaması için yapıcı olunuz ve linkini kaldırdığınız üyeye neden kaldırdığınızı belirten bir özel mesaj iletiniz.

30 yasına gelmıs adam (kı oyleyse) anlamıyomu LINK DEGISIMLER DIER GUNCELLEMELERE KADARDIR.Haydıde ömur boyu kalsın dıyelım PRSİ 3 TEN 0 A düşmustur ,buyuzden yagmayok tarafından o konusu kilıtlenmıstır.
VE SONUNCUSU BU ADAMA ÖM ATILMIYOR DIYORUM ANLAMIYORMUSUNUZ YA?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.