İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

XP de windowsLARI kaldırmak ?

forever79

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Partition magic ile Windows XP yüklü bilgisayarımda HDD`yi ikiye böldüm, sanırım XP`nin yüklü olduğu sürücüde yer kalmadı ve windows mavi ekrandan sonra açılmadı, D sürücüsüne XP yükledim ve windowsu acdım. sonra bi daha C: ye yükledim :D

sonuçda bilgisayarı açınca 3 XP den hangisiyle baslıcagımı soruyo. kendimce yaptıgım bütün windows ayarları gitti, hepsine yeniden başlamak istiyorum.

1.) 3 windows xp yüklü, bunları nasıl kaldırabilirim ?
2.) datalarımı kurtarmak amacıyla partition magic`le 3. bir sürücü yaratıp datalarımı oraya atıp, C: ve D: sürücülerine format atsam, çözümmüdür ?

saolun ustalar...

H

hakfire

Misafir
harddiskini bi arkadaşının bilgisayarına tak. önemli verilerini onun harddiskine at. tekrar harddiskini kendi bilgisayarına tak. bi tane windows98 açılış disketiyle makineni aç. fdisk ile ne var ne yok uçur tekrar partition oluştur. ister tek partition yap yada yerin varsa böl. xp ye minimum 5 gb yer olacak şekilde. makineyi resetle bölümleri formatla. xp kur bu kadar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5