Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar windows xp home edition a (Fat 32 ) ,format çekip windows 98 i nasıl kurabilirim, birkaç gündür uğraşıyorum beceremedim, lütfen yardım eder misiniz, teşekkür ediyorum
1. Bir 98 veya ME açılış disketi bul, format c: yapıp 98 CD'sinden Win98'ini kur.
2. Bootable bir Win98'in varsa cd'yi tak ve bilgisayarını yeniden başlatıp cd'den kur.
Not: bilgisayarın yeni ise ( P4 falan ) driver'larının yanında olduğundan veya bulabileceğinden emin ol.
Not2: Bilgisayarın yeni ise Windows update'i mutlaka kullan. Disk ve işlemciden en iyi performansı almanı sağlar. Ayrıca bilgisayarı kapanmayanlar için bilgisayarın da kapanmasını sağlar..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.