İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

xxx kişi bunun hakkında konuşuyor.

alirmali

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
2cxdj.jpg

xxx kişi bunun hakkında konuşuyor sayacını arttırmanın bir yolu var mı? merak ettim sadece.

onuryilmaz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
var sayfada yorumun çok olacağı paylaşımlar yap ve paylaşımlarını arttır 3 gün içinde artacağını göreceksin

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Off ya! sevkli site zannedip girimi başlığı görünce, hevesim kursağımda kaldı! Neyse okuyum bari, hmmm... Beni beğeneni ben beğenmem, yoksa ben zurna mıyım, ha!?

Sevgili dostum, sanırım o sayaç yorumu sayıyor ama emin de değilim gerçekten. Yorumu sayıyorsa ona göre düşünmelisin.

alirmali

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Off ya! sevkli site zannedip girimi başlığı görünce, hevesim kursağımda kaldı! Neyse okuyum bari, hmmm... Beni beğeneni ben beğenmem, yoksa ben zurna mıyım, ha!?

Sevgili dostum, sanırım o sayaç yorumu sayıyor ama emin de değilim gerçekten. Yorumu sayıyorsa ona göre düşünmelisin.

güldürdün hocam :D teşekkürler yorumun için

KaLpSiZ_

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Sayfanıza Beğen butonuyla gelen ve paylaşımlarınıza etkileşimde bulunan kişi sayısı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.