İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

xyz x-y-z xy-z :( ?

E

Expert

Misafir
Ya birkaç tane iyi projem var.
İyi domain adları da boşta.
Ama ben diyelim 3 kelimelik xyz domainin aldıktan sonra,ilerde başka birileri alabilir diye,x-y-z ,xy-z vesaire gibi kombinasyonları da alıyorum.
Bunlardan birisine site yaptırıp,diğer domainleri ona yönlendirsem,google 'a kayıt etsem bir sorun olur mu?Ya da böyle bir işlemin bir yararı olur mu?

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ana domaini google a ekleyebilir, diğerlerinin de eklenmesini istersen, kopru sayfa kullanabilirsin.

E

Expert

Misafir
Köprü sayfa?Tam olarak nasıl?Yani sonuç olarak domainlerin tüm kombinasyonları almaya devam etmem lazım,hepsi için ayrı ayrı host almam lazım.Ondan sonra köprü yapmam lazım.Köprü;birkaç cümlelik birşey yapıp''Anasayfaya gitmek içi tıklayın''yazısı mı?

M

ministry_of

Misafir
sorun olacağını sanmıyorum sonuçta hepsi bir tek domaine yönlenirse ana domainin indexlenir. zaten yönlendireceğin domainlerde aralarında - olan domainlere google pek değer biçmiyor..

E

Expert

Misafir
ministry_of' Alıntı:
sorun olacağını sanmıyorum sonuçta hepsi bir tek domaine yönlenirse ana domainin indexlenir. zaten yönlendireceğin domainlerde aralarında - olan domainlere google pek değer biçmiyor..

bu ikisini öğrendiğim iyi oldu.teşekkürler.o zaman boşuna almaya devam etmeyeyim.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim bildiğim kadarı ile eğer x-y-z şeklinde alırsan googleın gözünde daha değerli oluyor x, y ve z farklı kelimeler diye algıladığı için.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla benim bu bilgiyi aldığım adamlar ecnebi idi absürt işi ile uğraşıyorlardı en büyük hit kaynakları google dı ve onbinlerce dolar para kazanıyordu ama 1 sene geçti üzerinden. gerçi 1 senede google bu konuda değişmemiştir zanmam

kutver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domaini al. domainspnsora ver birinide kullanırsın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.