İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yabancı dil Adsense Gelirli Günlük 1.5+ Dolar 1.8-2k hitli site

yasinalan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi : PM
Site için istenen fiyat: 1000 TL
Sitenin aylık getirisi: 120 dolar civarı
Sitenin açılış tarihi: geçen haziran gibi
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ciddi Alıcılara verilecektir
Günlük hit sayısı, kaynak link: 3-3.5k arası pazar günleri 2-.2.5 değişir
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pagerank sıfır
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: blogger kullanılıyor
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok

geçen haziranda açtıgım blogger sitemi satıyorum sitenin hitleri dediğim gibi 1.8.2k arası değişmektedir günlük kazancı 4.5 dolara kadar gelmişti 10 gün falan önce. yazın 3 ay boyunca siteye hiçbir yazı girilmemiştir ekimde tekrar başladıgım sitede 140 yazı bulunmaktadır ve hepsi özgündür. Site dili yabancıdır ama ingilizce değil. Sadece ciddi alıcılara verilecektir bilgi çünkü biiyorsunuz güzel birşey bulundugu zaman türk arkadaşlar tarafından binlerce site basılıyor. Herkesin bir ekmek kapısı var. Sitedeki konular özgündür fotoğraflar özel bir programla yeniden boyutlandırılıp meta bilgileri silinmiştir.

Neden satıyorum ? Çünkü yeni siteler alıyorum bugünlerde çok vaktim yok ayrıca finallerde yaklaşıo fazla site fazla zaman demek bodyede başlıcam bugün yani zaman sıkıntısandan satıyorum.

Ödeme yolu PayPal'dır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.