Valla arkadaşlar alınmayın da yok türkler siteme gelip benden şunu istio bunu istio diye şikayetçi olmayın bence. Konuyu açan ark'ın dediği gibi göğsünüzü gere gere söyleyin. Adam gelip bana freesini ver diyorsa yok kardeşim free'si git başka yerden bul de. Yok senin yaptığın işe saygı göstermiyorsa ii git başkasından bul de . Bunu yapabilin artık.
Mesela ben sitemde örn OnlyPHP.com ve OnlyWebmasters.com 'da text link satıyorum . Fiyatı ise ana sayfa $25 - $30 site boyunca $40- $50 . Ve OnlyPHP.com'da 768-90 banner fiyatı ise site boyunca $450 neden derseniz sitedeki 768-90 reklam alanının getirisi bu ee ben de salak mıyım bunu kaldırıp reklam verene $20 - 30 'a vereyim bu alanı. Eeee gelen der ki ya ben çok daha ucuza çok daha fazla trafiği olan bi siteden bu reklamı alırım dio ben de ee git oradan al o zaman neden bana söylüyorsun ki diyorum. İlgini çekmediyse git başkasından bul (tabii ki müşteriler ile seviyeli konuşmam gerektiğinden bu seviyeyi belli oranda koruyorum tabii k)
Şu an toplam 33 tane aktif ve yaklaşık yapılmakta/yapılacak olan bir o kadar daha site var. Sitelerimin hepsini
www.desro.net adresinde görebilmeniz mümkün.
En önemli 2 site
www.OnlyWebmasters.com ve
www.OnlyPHP.com - ee kimileri yok başka site seninkinden büyük yok daha güzel diyenler var. Evet , doğru. Saygı da duyuyorum onların yaratıcılarına.
Diyelim mercedes daha güzel toyota araba çıkarmayacak mı ? bitek araç piyasa da o mu olacak ?
Nokia nın telefonları diyelim daha kaliteli ve daha populer ee ericsson telefon yapıp satmayacak mı ? benimki de bu misal. benden daha populer daha büyük siteler var ben kenara oturup ağllayacak mıyım ? Yoo , delikanlı gibi yapar sitelerimin de marketing bölümünü yaparım.
Herkese kolay gelsin kimse üstüne de alınmasın sıkıldım artık bu forumda öyle benim hakkımda ileri geri konuşana (alınmayın bu başlıkta kimseye lafım yok) .
Varsa eleştiriniz , ki bu iyi de kötü de olabilir , saygı dyarım.
Evet kimi sitelerimin dizaynları 100% harika değil ama bunlar da zaman içerisinde tanındıkça ve trafik arttıkça gelişmekte.
Son yapmış olduğum site ise
www.OnlyResources.com - Webmaster Directory ve Araçları bulunmaktadır zamanla daha da büyüyecektir.
Kolay gelsin.