İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yabanci Dilde Sitelerinizin ismi

mavilim

0
İyinet Üyesi
Katılım
29 Temmuz 2004
Mesajlar
562
Reaction score
0
Arkadaşlar yabanci dilde hazırlamış oldugunuz sitelerin isimlerini yazar mısınız?Ingilizce , Almanca , Fransızca , Italyanca , Ispanyolca hiç farketmez...Niye demeyin lütfen yazin...
 
Z

zeynelkoc

Misafir
nedense bizim türkler yabancı sitelerini yazmamayı tercih ediyor

imajları zedelenmesin diyemidir nedir anlamıyorum
 

ozyy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
12 Eylül 2004
Mesajlar
14
Reaction score
0
belki çok karşı çıkacaksınız

Arkadaşım benim şuan dışarıya hizmet veren yabancı dilde ve hitleri gayet iyi 4 tane sitem var ama ismini kesinlikle vermek istemiyorum türk müşterim olsun istemiyorum. harbiden çok sıkıldım bu türklerden Bak sana cok ciddi birsey söyleyeyim TÜRKE ÇOK ARADIĞI BİRŞEYİ AL KARDEŞİM DIŞARDA 1000 DOLAR BENDE 3 DOLAR DE ALMAZ bu bir ikinciside WEBMASTERLER İÇİN KONUŞUYORUM MÜŞTERİYE İŞİ 700 DOLARA SATAR O İŞ İÇİN BİR SCRİPT GEREKİR SCRİPTTE ATIYORUM 60 DOLAR YEMİN EDİYORUM ON GÜN ONUN marezİNİ CRACKİNİ FREESİNİ ARAR BİZ BÖYLE BİR MİLLETİZ ...
Sitelerime gelince ben template işi yapıyorum
templatemonster templatetunning ve bir kactane daha onların templatelerini bayilik usulü satıyorum uluslararası ama adı cidden bende kalsın www.template.gen.tr yi açtım türklere hizmet etsin diye yok yok yok yemin ediyorum adam telefon açıyor kardeş bunun freesi yokmu biri açıyor free template bölümü açmamışsınız. nefret ettim inan

Mesajı yazdım ama bir şey daha ekleyeceğim
Sitelerimin ismini vermeyişimin sebebide türk webmasterlerin görmesini cidden istemediğim arşivler onlar yine onun kılını tüyünü araştırır ben yabancı müşterilerimle çok rahatım komisyonlarımda gayet güzel
 
H

hitmp3tr_com

Misafir
walla haklısın kardeş ne denirki

ne demiş atalarımız: madem türksün göster ürksün :)
 

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Ağustos 2004
Mesajlar
180
Reaction score
0
Gerçekten ilginç, bu forumda birçok kişinin cümleleri arasinda "yabancı sitem" kelimesi geçip duruyor, fakat bir kişi de çıkıp göğsünü gere gere İŞTE BUDUR benim sitem demiyor.. (onlyphp ve onlywebmasters siteleri hariç, geçen gün page rank mevzuunda geçmişti bu siteler) Yapmayin arkadaşlar, sirf türk webmasterlar sitenize girmesin diye böyle birşey yapiyorsaniz gerçekten ayip ediyorsunuz... Eskiden "Türkün Türkten başka dostu yoktur" derlerdi, şimdi bu olay tersine mi döndü yani?

Hem hizmet veren siteleriniz varsa zaten bizim türkler onu bi şekilde keşfederler merak etmeyin, yani bu forumda adresini yazmamakla kurtulacaginizi sanmam :)

Oysa burada sitelerinizi paylaşirsaniz eminimki çok sayida yapici eleştiriler alacaksiniz. Hemde bu eleştiriler kendi anadilinizde olacak...
 
S

Sticks

Misafir
Valla arkadaşlar alınmayın da yok türkler siteme gelip benden şunu istio bunu istio diye şikayetçi olmayın bence. Konuyu açan ark'ın dediği gibi göğsünüzü gere gere söyleyin. Adam gelip bana freesini ver diyorsa yok kardeşim free'si git başka yerden bul de. Yok senin yaptığın işe saygı göstermiyorsa ii git başkasından bul de . Bunu yapabilin artık.
Mesela ben sitemde örn OnlyPHP.com ve OnlyWebmasters.com 'da text link satıyorum . Fiyatı ise ana sayfa $25 - $30 site boyunca $40- $50 . Ve OnlyPHP.com'da 768-90 banner fiyatı ise site boyunca $450 neden derseniz sitedeki 768-90 reklam alanının getirisi bu ee ben de salak mıyım bunu kaldırıp reklam verene $20 - 30 'a vereyim bu alanı. Eeee gelen der ki ya ben çok daha ucuza çok daha fazla trafiği olan bi siteden bu reklamı alırım dio ben de ee git oradan al o zaman neden bana söylüyorsun ki diyorum. İlgini çekmediyse git başkasından bul (tabii ki müşteriler ile seviyeli konuşmam gerektiğinden bu seviyeyi belli oranda koruyorum tabii k)
Şu an toplam 33 tane aktif ve yaklaşık yapılmakta/yapılacak olan bir o kadar daha site var. Sitelerimin hepsini www.desro.net adresinde görebilmeniz mümkün.

En önemli 2 site www.OnlyWebmasters.com ve www.OnlyPHP.com - ee kimileri yok başka site seninkinden büyük yok daha güzel diyenler var. Evet , doğru. Saygı da duyuyorum onların yaratıcılarına.
Diyelim mercedes daha güzel toyota araba çıkarmayacak mı ? bitek araç piyasa da o mu olacak ?
Nokia nın telefonları diyelim daha kaliteli ve daha populer ee ericsson telefon yapıp satmayacak mı ? benimki de bu misal. benden daha populer daha büyük siteler var ben kenara oturup ağllayacak mıyım ? Yoo , delikanlı gibi yapar sitelerimin de marketing bölümünü yaparım.

Herkese kolay gelsin kimse üstüne de alınmasın sıkıldım artık bu forumda öyle benim hakkımda ileri geri konuşana (alınmayın bu başlıkta kimseye lafım yok) .
Varsa eleştiriniz , ki bu iyi de kötü de olabilir , saygı dyarım.
Evet kimi sitelerimin dizaynları 100% harika değil ama bunlar da zaman içerisinde tanındıkça ve trafik arttıkça gelişmekte.

Son yapmış olduğum site ise www.OnlyResources.com - Webmaster Directory ve Araçları bulunmaktadır zamanla daha da büyüyecektir.

Kolay gelsin.
 
S

Sticks

Misafir
AkrepToplist arkadaşım başarılı çalışmandan ötürü seni de tebrik ediyorum ve başarılarının çok ciddi bi şekilde devamını diliyorum. toplist scriptini www.onlyphp.com 'a da kaydedebilirsin ve en kısa sürede onaylarım. Hatta ekleyince bana bi mail at umut-at-umutx.com (-at- bölümüne @ koy) ben hemen onaylarım hatta topliist bölümünde seni 2. yaparım .(Kendi görüşüm : Eğer türk site olarak tanımlıuyorsan siteni ilk önce ana sayfayı türkçe yap orda bi ingilizce için resim koy filan derim yada ilk sayfada giriş için opsiyon yapabilirsin. Yada en kolay opsiyon ip bazlı yönlendirme scriptleri var türkiyeye ait iplere bakarak ana sayfayı türkçe eğer ziyaretçi ip si yabancı ise siteyi yabancı dil bölümüne yönlendiriyor bunu da yapabilirsin ama tabii ki sana kalmış tekrar tekrar kolay gelsin tebrikler.
Kolay gelsin.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst