İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yabanci diliniz var ise 500 ila 5000 euro kazananmak istermisiniz

ubrtrade

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar biraz emek harcayarak iyi paralar kazanabilirsiniz.
Firmamız 14 farklı ülkeye ihracat yapmaktadır bazı ülkelerde temsilciliklerimiz bulunmaktadır.

bu ülkeler :

Brezilya
Rusya
Ukrayna
İran

Bizim amacımız ihracat kotamızı yükseltmek. Bunun için bizimle çalışmak isteyen arkadaşlar arıyoruz.

Aradığımız kişideki özellikler sırası ile:
1. Yurt dışında yaşıyor olmalı veya her han gibi bir Dilde kendini geliştirmiş olması gerekmekte

2. 20 Yaşından büyük olmalı
3. yaşadığı ülkenin dilini iyi bilmeli (türkiyede yaşayan arkadaşlar bildikleri dili iyi bilmeleri gerekmekte)
4. seyahat engeli olmamalı (Türkiyede yaşan arkadaşlar için)
5. en az email yollayıp aldığı emali cevaplaya bilmeli:eek:

işimiz çok basit tek gerekli olan bir bilgisayar ve Telefon müşterilerin size ulaşabilmesi için ayrıca size vereceğimiz email adresi ile potansiyel müşteriler ile irtibata geçeceksiniz. siparişi alacaksınız onaylanınca belirlediğiniz hesaba paranız yatacak hepsi bu kadar.

daha fazla bilgi vermek istemiyorum ciddi kişilerle detayları konuşuruz.

sormak istediğiniz her soruya buradan seve seve yanıt verebilirim

ilginiz için şimdiden teşekkürler

Not: bu konuda eksik veya tam anlatılmayan bölümler olabilir yanlış anlamaları önlemek için ciddi kişiler lütfen pm ile detay istesin.

merak ettiklerinizi birden fazla kişi merak edebilir konu altında sorularınızı sorabilirsiniz

Güncelleme

daha önce bazı ülkelerin dillerinin dışında kalan dilleri bilmeniz gerekiyor demiştik artık tüm dilleri kabul ediyoruz

Konunun multisi

R10

russian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar

Ben rus dili ve edebiyatını bitirdim. Ukraynada okudum. rusçayı iyi biliyorum. pm atabilirmisiniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.