İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Yabancı Kaliteli Siteler Birligi Kurulcak

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaslar
ben diyorum ki burdaki arkadaslarin yabanci siteleri ile kendi capimizda bir siteler birligi olusturalim aslinda buna birlik de denmez ama soyle birbirimizin dost sitesi tarzinda,bu hepimizin menfaatine olacaktir kesinlikle
bu siteler uyduraktan olmayip gerek tasarim gerekse icerik olarak biraz dolu siteler olmasi tercih sebebi olacaktir.

simdi buna katilmak isteyenler ya ozel mesaj ile yada burdan sitelerini yazabilirler.

bahsi gerecen sitelerimi
www.info4php.com
www.mp3musicsites.com ile dost site yapicam yani sitemden link verilcek siz de ayni sekilde

L

LordBYRON

Misafir
AkrepList' Alıntı:
merhaba arkadaslar
ben diyorum ki burdaki arkadaslarin yabanci siteleri ile kendi capimizda bir siteler birligi olusturalim aslinda buna birlik de denmez ama soyle birbirimizin dost sitesi tarzinda,bu hepimizin menfaatine olacaktir kesinlikle
bu siteler uyduraktan olmayip gerek tasarim gerekse icerik olarak biraz dolu siteler olmasi tercih sebebi olacaktir.

simdi buna katilmak isteyenler ya ozel mesaj ile yada burdan sitelerini yazabilirler.

bahsi gerecen sitelerimi

www.mp3musicsites.com ile dost site yapicam yani sitemden link verilcek siz de ayni sekilde

ben ekledim zaten mp3musicsites.com ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5